Winkelmand

Borrelplank bestellen in Lelystad

Voor een avond thuis een borrelplank laten bezorgen in Lelystad? Heerlijk voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij ons kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor een compleet opgemaakte borrelplank of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelplank om te laten bezorgen in Lelystad. Wil jij graag een borrelplank op maat laten samenstellen? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. We leveren graag een mooie borrelplank of catering op maat.

Wat kan ik bestellen?

Wij bieden zeer diverse borrelplanken en bezorgen die altijd aan huis. Ben jij gek op een gevarieerde borrelplank en heb je wel zin in heerlijke kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Dan kun je kiezen voor:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt;

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland). Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen (donderdag of vrijdag). Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijk verzonden luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond.

borrelplank bestellen in Lelystad

Wil je luxe hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de onderstaandeverzendopties om thuis een borrelplank te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde verzending. Je kunt de borrelhapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na de bezorging.

2. Opgemaakte plank Gelderland: De hapjesplank wordt prachtig opgemaakt geleverd op de avond naar keuze. Je hoeft zelf niets meer te doen!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: De hapjesplank zal geheel opgemaakt bij jou bezorgd worden op de aangegevenavond. Je kunt direct serveren!

Interesse in een opgemaakte borrelplank of catering en woon jebuiten de regio Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelplanken op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Landelijk & lokaal Wij bieden zowel gekoelde borrelboxen en doen aan borrelplanken bezorgen in Lelystad alsmede catering op maat. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox aan de slag te gaan, of om een complete opgemaakte borrelplank in Lelystad te laten bezorgen.

Zoek jij een cateraar voor een bijzonder buffet of één of meerdere borrelplanken? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Lekker borrelen in Lelystad

Ben jij ook vaker een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Perfect om zo toch met vrienden of familie uitstekend te genieten van verscheidene lekkere hapjes. Laat dus fijn een borrelplank bezorgen in Lelystad op jullie geplande avondje of middag samen. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven staan!

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.

Plank op maat

Iets te vieren en wil je daarom een goedgevulde borrelplank laten bezorgen in Lelystad? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: opgemaakte bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Heb jij een feestje op de planning en wil je het groot aanpakken? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplateaus of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook populair om als cadeau weg te geven.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.