Winkelmand

Borrelplank bestellen in Leiden

Feestje? Laat een borrelplank bezorgen in Leiden! Heerlijk voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij Food and Wood kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor een kant-en-klare borrelplank of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Leiden. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. We maken graag iets passends voor jou op maat.

Hoe werkt het?

Wij bieden verschillende soorten borrelplanken en bezorgen die altijd aan huis. Houd jij wel van een goedgevulde borrelplank vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Dan kun je kiezen voor:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt door een bezorger;

2. Of een mooi opgemaakte borrelplank die je direct op tafel kunt zetten (regio Gelderland). Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelplank of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Doe je aanvraag dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijke luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond.

borrelplank bestellen in Leiden

Wil je een overheerlijke borrelplank met hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit de volgende bezorgmogelijkheden:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Tot 4 dagen na ontvangst kunnen de hapjes vers geserveerd en gegeten worden.. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na ontvangst aan de deur.

2. Opgemaakte plank – Gelderland: De borrelplank wordt prachtig opgemaakt geleverd op de avond naar keuze. Je kunt direct serveren!

3. Opgemaakte plank Apeldoorn: De borrelplank zal geheel opgemaakt aan huisbezorgd worden op de gekozen avond. De borrelplank is klaar om direct te serveren!

Interesse in een opgemaakte borrelplank of catering en woonachtig buiten de regio Gelderland? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Landelijke levering & catering Wij zijn veelzijdig inzetbaar als cateraar in heel Nederland, maar kunnen tevens gekoelde borrelboxen bezorgen in Leiden en de rest van het land. Maak de keuze tussen zelf nog creatief de keuken in te duiken met een complete borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een kant-en-klare borrelplank leveren in Leiden.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooie borrelplank laten maken? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Lekker borrelen in Leiden

Verblijf jij ook regelmatig een avondje fijn thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Zo heb je een veelzijdigheid aan borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Plan dus die knusse avond, bestel direct en laat de borrelplank brengen in Leiden. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven staan!

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor bij de borrel, maar ook als vervanger van het avondeten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal gasten.

Plank op maat

Wil jij gezellig borrelen en een overheerlijke borrelplank laten bezorgen in Leiden? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Heb jij een feestje op de planning en wil je het groot aanpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplanken of een grazing table op locatie leveren.

Wil jij iemand een borrelbox schenken? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.