Borrelplank bestellen in Katwijk

Geen zin om te kokkerellen? Laat een borrelplank bezorgen in Katwijk. Lekker makkelijk voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij ons vind je heerlijke luxe borrelboxen om zelf te maken én al compleet opgemaakte borrelplanken die je direct kunt serveren. Kies jij voor een complete borrelbox of ready to serve borrelplank?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelplank bezorgen in Katwijk. Wil jij catering of een borrelplank op maat? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke hapjesplank op maat voor jou.

Hoe werkt Food and Wood?

Wij bieden de meest unieke borrelplanken voor thuis. Heb jij trek in een grote borrelplank met versgebakken brood, crackers, kaas, tapas,fruit, noten, vleeswaren, dips en meer? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox per postbezorger(bezorging in heel Nederland);

2. Of een volledig opgemaakte borrelplank die je direct op tafel kunt zetten (regio Gelderland).

Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelplank of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en betaal je borrelplank dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Op dit moment verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met levering diezelfde avond.

borrelplank bestellen in Katwijk

Wil je gevarieerde hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde verzending. Tot 4 dagen na levering kunnen de hapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Bewaar de inhoud na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: We bezorgen een compleet gestylde borrelplank op locatie op de aangegeven avond. De plank kan direct op tafel!

3. Opgemaakte borrelplank Apeldoorn: Wij komen de hapjesplank volledig opgemaakt bezorgen op de avond naar keuze. De borrelplank kan direct op tafel!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een borrelplank op maat of catering? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijk & lokaal
Wij zijn veelzijdig inzetbaar als cateraar door het hele land, maar kunnen tevens gekoelde borrelboxen bezorgen in Katwijk en de rest van het land. Laat een prachtig opgemaakte borrelplank in Katwijk bezorgen of maak je plank zelf op met een luxe borrelbox.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooie borrelplank laten maken? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Gezellig samen borrelen in Katwijk

Borrel jij ook steeds vaker gezellig samenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Perfect om zo toch met vrienden of familie heerlijk te genieten van verscheidene heerlijke hapjes. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in Katwijk. Dat scheelt jou inspanning in de keuken, maar je kunt wel heerlijk genieten van lekker eten bij de borrel!

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.

Plank op maat

Wil je dat wij bij jou een unieke borrelplank komen bezorgen in Katwijk? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelplank om direct te serveren of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Wil jij het groots aanpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplateaus of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen zijn ook ideaal om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.