Borrelplank bestellen in Hilversum

Voor een avond thuis een borrelplank laten bezorgen in Hilversum? Ideaal voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij Food and Wood zit je goed voor diverse borrelboxen om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen bezorgen. Gaat jouw voorkeur uit naar een kant-en-klare borrelplank of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelplank om te laten bezorgen in Hilversum. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Stuur ons dan een e-mail via contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke borrelplank op maat voor jou.

Hoe werkt bestellen?

Wij bieden verschillende soorten borrelplanken en bezorgen die altijd bij de klant thuis. Heb jij zin in een heerlijke borrelplank vol lekkere kaas, fijngesneden vleeswaren, noten, olijven, vers fruit, heerlijke dips en tapenades, brood, crackers en meer? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een koerier in heel Nederland;

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Bestel direct en kies je bezorgdag voor die week. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en reserveer je box naar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Op dit moment verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met bezorging op dezelfde dag.

borrelplank bestellen in Hilversum

Wil je een overheerlijke borrelplank met hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit de volgende bezorgopties:

1. Luxe borrelbox – Nederland: Gekoelde of ongekoelde verzending. Hapjes kunnen tot 4 dagen na verzending bewaard en geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Zet de inhoud in de koelkast na ontvangst.

2. Opgemaakte plank binnen Gelderland: De borrelplank wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. Je kunt direct serveren!

3. Opgemaakte plank Apeldoorn: Wij komen de borrelplank volledig opgemaakt bezorgen op de gewenste avond. De borrelplank kan direct op tafel!

Heb je interesse in een hapjesplank of borrelplank catering maar ben je woonachtig buiten Gelderland? Bekijk dan onze pagina voor borrelplanken op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en webshop
Wij zijn veelzijdig inzetbaar als cateraar in heel Nederland, maar kunnen ook gekoelde borrelboxen bezorgen in Hilversum en de rest van het land. Maak de keuze tussen zelf nog leuk aan de slag gaan met een goedgevulde borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een opgemaakte borrelplank bezorgen in Hilversum.

Zoek jij een cateraar voor een bijzonder buffet of één of meerdere borrelplanken? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrelen in eigen huis

Borrel jij ook steeds vaker knus met anderenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Ideaal om zo toch met vrienden of familie uitmuntend te genieten van gevariëerde heerlijke hapjes. Laat borrelplanken bezorgen in Hilversum voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat scheelt jou uitsloven in de keuken, maar jullie hebben wel top eten bij de borrel!

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.

Borrelplank op maat

Heb jij zin om gezellig te borrelen en wil je een borrelplank laten bezorgen in Hilversum? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: ready to serve bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Heb jij een feestje op de planning en wil je het groot aanpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere goedgevulde borrelplanken of een complete grazing table op locatie.

Wil jij iemand een borrelbox schenken? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.