Winkelmand

Borrelplank bestellen in Haarlemmermeer

Wil jij een borrelplank bestellen in Haarlemmermeer? Heerlijk voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Bij Food and Wood kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelplank om te laten bezorgen in Haarlemmermeer. Wil jij graag een borrelplank op maat laten samenstellen? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. We maken graag iets passends voor jou op maat.

Wat kan ik bestellen?

Wij verzorgen diverse borrelplanken aan huis. Kun jij wel genieten van allerlei lekkers op een borrelplank, zoals kaasjes, noten, fijngesneden vleeswaren, olijven, brood, tapenades, dips, crackers, vers fruit en meer? Dan kun je kiezen uit de volgende twee bezorgopties:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox per postbezorger(bezorging in heel Nederland);

2. Of als je in de regio Gelderland woont een volledig opgemaakte borrelplank om direct te kunnen serveren aan je gasten. Je kunt dagelijks jouw borrelplank of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijk geleverde luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond.

borrelplank bestellen in Haarlemmermeer

Wil je een overheerlijke borrelplank met hapjes bestellen? Kies dan uit één van onderstaande bestelmogelijkheden voor een borrelplank bezorgd aan huis:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketlevering. Je kunt de hapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Pak de doos uit na bezorging en zet de inhoud in de koelkast.

2. Opgemaakte plank Gelderland: We leveren compleet opgemaakte plank bij jou op de gekozen avond. De plank kan direct op tafel!

3. Opgemaakte plank in Apeldoorn: De borrelplank zal compleet opgemaakt op het aangegeven adresbezorgd worden op de geselecteerdeavond. Je kunt direct serveren!

Interesse in catering met borrelplanken op maat, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Landelijke levering & catering Borrelboxen en borrelplanken bezorgen in Haarlemmermeer alsook de complete catering op locatie zijn voor ons geen enkel probleem. Jij kunt kiezen of je zelf nog met een plank aan de haal gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Haarlemmermeer laat afleveren.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooi borrelplateau laten klaarmaken? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Gezellig borrelen in Haarlemmermeer

Ben jij ook vaker een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Een borrelplank bestellen in Haarlemmermeer is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat is uitstekend borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor borrels, maar ook als vervanger van de maaltijd. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal gasten.

Borrelplank op maat

Iets te vieren en wil je daarom een heerlijke borrelplank laten bezorgen in Haarlemmermeer? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: opgemaakte bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Heb jij een feestje op de planning en wil je het groot aanpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplateaus of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen worden ook veel cadeau gegeven.. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.