Borrelplank bestellen in Haarlem

Wil jij een borrelplank bestellen in Haarlem? Perfect voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Bij Food and Wood kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor een complete borrelbox of ready to serve borrelplank?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Haarlem. Wil jij luxe hapjes op maat bestellen? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelplank op maat te laten bezorgen.

Hoe werkt bestellen?

Wat wij doen is unieke borrelplanken aan huis bezorgen. Ben jij ook zo gek op een fijne borrelplank vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Kies dan uit:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt door een bezorger;

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Je kunt dagelijks jouw borrelplank of borrelbox reserveren en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en reserveer je borrelplanknaar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Wil jij een luxe borrelbox om zelf op te maken bestellen? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw borrelbox diezelfde dag ‘s avonds geleverd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelplank bestellen in Haarlem

Wil je een complete borrelplank vol hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de onderstaandebezorgopties om aan de deur een borrelplank te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde verzending. Tot 4 dagen na levering kunnen de borrelhapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Doe de inhoud in de koelkast na het aanpakken.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: De borrelplank wordt prachtig opgemaakt geleverd op de avond naar keuze. De plank is direct klaar om te serveren!

3. Opgemaakte plank in Apeldoorn: Binnen Apeldoorn bezorgen we de mooi opgemaakte hapjesplank op de avond naar keuze. Je kunt direct serveren!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een luxe borrelplank of catering op maat? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijke levering & catering
Wij bieden zowel gekoelde borrelboxen en doen aan borrelplanken bezorgen in Haarlem alsook catering op maat. Laat een geweldig opgemaakte borrelplank in Haarlem bezorgen of doe het zelf middels onze luxe borrelbox.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het verzorgen van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Dan pakken we dit graag voor je op. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Gezellig samen borrelen in Haarlem

Verblijf jij ook regelmatig een avondje in eigen huis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Zo heb je een veelzijdigheid aan borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Laat dus lekker een borrelplank bezorgen in Haarlem op jullie geplande avondje of middag samen. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar je kunt wel zalig genieten van smakelijk eten bij de borrel!

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.

Borrelplank op maat

Iets te vieren en wil je daarom een volle borrelplank laten bezorgen in Haarlem? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: opgemaakte bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Wil jij het groots aanpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere borrelplateaus of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook een leuke verrassing om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.