Winkelmand

Borrelplank bestellen in Groningen

Voor een avond thuis een borrelplank laten bezorgen in Groningen? Uitermate geschikt voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct kunt serveren. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Bestel direct een box of laat een borrelplateau bezorgen in Groningen. Plaats je bestelling via onze webshop en laat een borrelplank bezorgen in Groningen. Wil jij overheerlijke hapjes op maat bestellen? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om geheel op basis van jouw smaak wat moois op maat te maken!

Hoe werkt het?

Wat wij doen, is aan huis zeer diverse borrelplanken brengen. Heb jij trek in een heerlijke borrelplank vol lekkere kaas, fijngesneden vleeswaren, noten, olijven, vers fruit, heerlijke dips en tapenades, brood, crackers en meer? Dan kun je kiezen voor:

1. Een luxe borrelbox die via gekoelde verzending in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Of een volledig opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland). Bestel direct en kies je bezorgdag voor die week. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Kies en reserveer je box naar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijk geleverde luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond.

borrelplank bestellen in Groningen

Wil je een overheerlijke borrelplank met hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit de volgende bestelopties:

1. Luxe borrelbox – Landelijke levering: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Je kunt de hapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Open de doos na ontvangst en leg de verse producten in de koelkast.

2. Opgemaakte borrelplank Gelderland: De borrelplank wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. Je hoeft zelf niets meer te doen!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: De borrelplank zal compleet opgemaakt op het aangegeven adresbezorgd worden op de aangegevenavond. Je hoeft zelf niets meer te doen en kunt direct serveren!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een borrelplank of catering op maat? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en leverancier van borrelboxen Zowel catering als borrelplanken bezorgen in Groningen behoort tot de opties bij ons. Laat een volledig opgemaakte borrelplank in Groningen bezorgen of doe het zelf middels onze luxe borrelbox.

Wil je door ons als cateraar een borrelplateau of compleet buffet laten verzorgen? Dan doen we dit graag voor je. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Borrelplank in Groningen

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Dat is pas uitgebreid thuis genieten van uitstekend eten met vrienden of familie. Plan dus die gezellige avond of middag, bestel direct en laat de borrelplank bezorgen in Groningen. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelplank of serveer de hapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.

Op maat] in Groningen

Wil jij zelf kunnen kiezen wat er op jouw luxe borrelplateau ligt? Geen probleem! Geef gerust het aantal personen en je wensen door en wij gaan zorgen dat jij één of meer borrelplanken op maat ontvangt en we de borrelplank(en) bezorgen in Groningen.

Geef gerust voorkeuren aan betreft type hapjes en laat het ons vooral ook weten als er allergenen zijn waarmee rekening gehouden moet worden. Zo kun je de gehele borrelplank naar je eigen smaak inrichten. Houd jij van truffel, veel charcuterie of juist van bijzondere kaasjes? Laat het ons weten en we maken er iets lekkers van!

Lees hier meer over onze borrelplanken en volledige catering op maat

.

Luxe borrelplank bezorgen in Groningen

Heb jij trek om een borrelplank te laten bezorgen in Groningen? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere goedgevulde borrelplanken of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook ideaal om cadeau te doen. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.