Borrelplank bestellen in Gouda

Laat een borrelplank bezorgen in Gouda met luxe borrelhapjes. Uitermate geschikt voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij ons vind je heerlijke weldadige borrelboxen om zelf te serveren én al compleet opgemaakte borrelplanken die je direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een al compleet gestylde borrelplank?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelplank bezorgen in Gouda. Wil jij een bestelling vol hapjes op maat? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke borrelplank op maat voor jou.

Wat doet Food and Wood?

Wat wij doen is unieke borrelplanken aan huis bezorgen. Heb jij trek in een heerlijke borrelplank vol lekkere kaas, fijngesneden vleeswaren, noten, olijven, vers fruit, heerlijke dips en tapenades, brood, crackers en meer? Dan kun je kiezen voor:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox (bezorging in heel Nederland);

2. Of een direct te serveren opgemaakte borrelplank (regio Gelderland).

Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen (donderdag of vrijdag). Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou thuis bezorgd.

borrelplank bestellen in Gouda

Wil je luxe hapjes bestellen? Kies dan uit één van onderstaande bezorgmogelijkheden voor een borrelplank bezorgd aan huis:

1. Luxe borrelbox – Landelijke levering: Gekoelde of ongekoelde verzending. Tot 4 dagen na ontvangst kunnen de hapjes vers geserveerd en genuttigd worden.. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Bewaar de boxinhoud na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: De borrelplank wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. Je kunt direct serveren!

3. Opgemaakte plank Apeldoorn: De borrelplank zal geheel opgemaakt aan huisbezorgd worden op de aangegevenavond. De borrelplank is klaar om direct te serveren!

Heb je interesse in een hapjesplank of borrelplank catering maar ben je woonachtig buiten Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelplanken op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Landelijke levering & catering
Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel borrelplanken bezorgen in Gouda in de vorm van catering alsook als luxe gekoelde borrelbox. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox creatief je eigen draai aan de presentatie te geven, of om een complete gestylde borrelplank in Gouda te laten bezorgen.

Wil je door ons als cateraar een borrelplank of uniek buffet laten verzorgen? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrelen in eigen huis

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Zo heb je een veelzijdigheid aan hapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in Gouda. Dat scheelt jou inspanning in de keuken, maar je kunt wel zalig genieten van goed eten bij de borrel!

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor borrelmomenten, maar ook als vervanger van de maaltijd. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal gasten.

Borrelplank op maat

Wil jij gezellig borrelen en een overheerlijke borrelplank laten bezorgen in Gouda? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: opgemaakte bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplateaus of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook zeer geschikt om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.