Borrelplank bestellen in Enschede

Geen zin om te koken? Laat een borrelplank bezorgen in Enschede. Uitermate geschikt voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor een complete borrelbox of ready to serve borrelplank?

Bestel nu een box of laat een borrelplateau bezorgen in Enschede. Plaats je bestelling via onze webshop en laat een borrelplank bezorgen in Enschede. Wil jij een bestelling vol luxe hapjes op maat? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. We leveren graag een mooie borrelplank of catering op maat.

Hoe werkt bestellen?

Wij bezorgen diverse borrelplanken aan huis. Ben jij zot op een gevarieerde borrelplank en heb je wel zin in heerlijke kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Dan kun je kiezen uit de volgende twee type borrelplateaus:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox (bezorging in heel Nederland);

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Je kunt elke dag je bestelling plaatsen en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Doe je aanvraag dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou thuis bezorgd.

borrelplank bestellen in Enschede

Wil je een overheerlijke borrelplank met hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de onderstaandebezorgopties om aan huis een borrelplank te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde pakketlevering. Je kunt de borrelhapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Pak de doos uit na ontvangst en zet de hapjes in de koelkast.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: De borrelplank wordt prachtig opgemaakt geleverd op de avond naar keuze. Serveer direct!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: De hapjesplank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. De borrelplank kan direct op tafel!

Heb je interesse in een borrelplank of borrelplank catering maar woon je niet in Gelderland? Bekijk dan onze pagina voor borrelplanken op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Cateraar en leverancier van borrelboxen
Borrelboxen en borrelplanken bezorgen in Enschede alsook de complete catering op locatie zijn voor ons geen enkel probleem. Maak de keuze tussen zelf nog lekker aan de slag gaan met een complete borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een opgemaakte borrelplank leveren in Enschede.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooi borrelplateau laten maken? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Gezellig samen borrelen in Enschede

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Zo heb je heerlijke borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Laat dus fijn een borrelplank bezorgen in Enschede op jullie geplande avondje of middag samen. Dat is heerlijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.

Borrelplank op maat

Wil je dat wij bij jou een veelzijdige borrelplank komen bezorgen in Enschede? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: ready to serve bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Liever nog groter uitpakken? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplanken of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook een leuke verrassing om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.