Borrelplank bestellen in Emmen

Wil jij een borrelplank bestellen in Emmen? Perfect voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Bij Food and Wood kun je terecht voor verscheidene unieke borrelboxen om zelf je borrelplank thuis mee op te maken of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct van te eten. Gaat jouw voorkeur uit naar een al geheel mooi opgemaakte borrelplank of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelplank om te laten bezorgen in Emmen. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. Het is altijd mogelijk om geheel naar jouw wens wat moois op maat te maken!

Hoe werkt Food and Wood?

Wij bieden zeer diverse borrelplanken en bezorgen die altijd aan huis. Ben jij zot op een gevarieerde borrelplank en heb je wel zin in luxe kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Dan kun je kiezen uit de volgende twee bezorgmogelijkheden:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een pakketbezorgdienst in heel Nederland;

2. Of een kant-en-klare opgemaakte borrelplank die direct geserveerd kan worden na bezorging (binnen de regio Gelderland).

Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen (donderdag of vrijdag). Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en reserveer je box naar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou thuis bezorgd.

borrelplank bestellen in Emmen

Wil je overheerlijke hapjes bestellen? Kies dan uit één van de volgende bestelmogelijkheden voor een borrelplank met levering aan huis:

1. Luxe borrelbox – Nederland: Gekoelde of ongekoelde verzending. Tot 4 dagen na levering kunnen de hapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Bewaar de borrelbites na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte borrelplank Gelderland: De compleet opgemaakte borrelplank wordt op het doorgegeven adres bezorgd. De plank kan direct op tafel!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: InApeldoorn leveren we de mooi opgemaakte borrelplank op de avond naar keuze. Je hoeft zelf niets meer te doen en kunt direct serveren!

Interesse in een prachtige borrelplank of catering en woon jebuiten de regio Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelplanken op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Cateraar en webshop
Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering borrelplanken bezorgen in Emmen alsook borrelboxen per koerier bezorgen. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox aan de slag te gaan, of om een complete kant-en-klare borrelplank in Emmen te laten bezorgen.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooi borrelplateau laten serveren? Dan pakken we dit graag voor je op. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrel aan huis in Emmen

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker op je eigen bank? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Zo heb je een veelzijdigheid aan borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in Emmen. Dat scheelt jou inspanning in de keuken, maar je kunt wel zalig genieten van smakelijk eten bij de borrel!

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelplank of serveer de luxe hapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.

Borrelplank op maat

Wil je dat wij bij jou een veelzijdige borrelplank komen bezorgen in Emmen? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: ready to serve bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Liever nog groter uitpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere luxe borrelplanken of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook perfect om cadeau te doen. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.