Borrelplank bestellen in Eindhoven

Wil je weinig tijd kwijt zijn aan een uniek en lekker menu? Laat een borrelplank bezorgen in Eindhoven. Uitermate geschikt voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Hierzit je goed voor verscheidene borrelboxen om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen brengen. Gaat jouw voorkeur uit naar een al geheel mooi opgemaakte borrelplank of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelplank om te laten bezorgen in Eindhoven. Wil jij een bestelling vol gevarieerde hapjes op maat? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. We maken graag een unieke borrelplank op maat voor jou.

Wat kan ik bestellen?

Wij leveren diverse borrelplanken aan huis. Ben jij ook zo gek op een overheerlijke borrelplank vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Kies dan voor één van de volgende twee mogelijkheden:

1. Een luxe borrelbox die via gekoelde verzending in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Je kunt elke dag van de week vast je bestelling plaatsen en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en reserveer je borrelplanknaar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou thuis geleverd.

borrelplank bestellen in Eindhoven

Wil je een complete borrelbox met hapjes bestellen? Kies dan uit één van de volgende bestelmogelijkheden voor een borrelplank geleverd aan de deur:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Tot 4 dagen na levering kunnen de borrelhapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na ontvangst aan de deur.

2. Opgemaakte plank Gelderland: De compleet opgemaakte plank wordt bij jou bezorgd. Zet de plank direct op tafel!

3. Opgemaakte plank in Apeldoorn: De borrelplank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Je hoeft zelf niets meer te doen en kunt direct serveren!

Interesse in een opgemaakte borrelplank of catering en woonachtig buiten de regio Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelplanken op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en webshop
Wij bieden zowel gekoelde borrelboxen en doen aan borrelplanken bezorgen in Eindhoven alsmede catering op maat. Jij kunt kiezen of je zelf nog in de keuken gaat staan om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Eindhoven laat afleveren.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelplanken verzorgen als cateraar? Dan pakken we dit graag voor je op. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Gezellig borrelen in Eindhoven

Borrel jij ook steeds vaker met vriendenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Dat is optimaal genieten van zeer gevarieerde hapjes met vrienden of familie. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in Eindhoven. Dat is geweldig borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.

Plank op maat

Wil je dat wij bij jou een verfijnde borrelplank komen bezorgen in Eindhoven? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelplank of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Wil jij jouw grotere gezelschap verbluffen met goede hapjes? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere borrelplateaus of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook een leuke verrassing om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.