Borrelplank bestellen in Dordrecht

Wil je weinig tijd kwijt zijn aan een uitgebreide borrelplank? Laat een borrelplank bezorgen in Dordrecht. Ideaal voor een gezellige avond thuis, een verjaardag of andere viering. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct kunt eten. Kies jij voor een compleet opgemaakte borrelplank of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelplank bezorgen in Dordrecht. Wil jij catering of een borrelplank op maat? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke plank op maat voor jou.

Wat doet Food and Wood?

Wij bieden zeer diverse borrelplanken en bezorgen die altijd bij de klant thuis. Kun jij wel genieten van allerlei lekkers op een borrelplank, zoals kaasjes, noten, fijngesneden vleeswaren, olijven, brood, tapenades, dips, crackers, vers fruit en meer? Dan kun je kiezen uit de volgende twee bezorgmogelijkheden:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een bezorgdienst in heel Nederland;

2. Of als je in de regio Gelderland woont een volledig opgemaakte borrelplank om direct te kunnen serveren aan je gasten.

Je kunt iedere dag je bestelling plaatsen en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Kies en reserveer je borrelplanknaar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijk verzonden luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond (levering tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelplank bestellen in Dordrecht

Wil je een overheerlijke borrelplank met hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de volgende verzendopties om thuis een borrelplank te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Hapjes kunnen tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaarden geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Bewaar de borrelhapjes na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte plank Gelderland: De borrelplank wordt prachtig opgemaakt geleverd op de avond naar keuze. Je kunt direct serveren!

3. Opgemaakte borrelplank Apeldoorn: Binnen Apeldoorn bezorgen we de mooi opgemaakte hapjesplank op de avond naar keuze. Je hoeft zelf niets meer te doen en kunt direct serveren!

Heb je interesse in een borrelplateau of catering maar woon je niet in Gelderland? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijke levering & catering
Zowel catering als borrelplanken bezorgen in Dordrecht behoort tot de opties bij ons. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan de slag gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Dordrecht laat afleveren.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het leveren van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrelavondje thuis in Dordrecht

Borrel jij ook steeds vaker lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Zo heb je een veelzijdigheid aan borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Laat borrelplanken bezorgen in Dordrecht voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is heerlijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.

Plank op maat

Wil jij gezellig borrelen en een mooie borrelplank laten bezorgen in Dordrecht? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelplank om direct te serveren of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Wil jij het groots aanpakken? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplateaus of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen worden ook veel cadeau gegeven.. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.