Borrelplank bestellen in Deventer

Wil je weinig tijd kwijt zijn aan een uniek en lekker menu? Laat een borrelplank bezorgen in Deventer. De oplossing voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij Food and Wood zit je goed voor diverse borrelboxen om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen thuisbezorgen. Kies jij voor een complete borrelbox of geheel opgemaakte borrelplank?

Bestel nu een box of laat een borrelplateau bezorgen in Deventer. Plaats je bestelling via onze website en laat een borrelplank bezorgen in Deventer. Wil jij een bestelling vol overheerlijke hapjes op maat? Laat het ons even weten door contact op te nemen: contact@foodandwood.nl. We maken graag een mooie borrelplank of catering op maat.

Hoe werkt Food and Wood?

WIj bezorgen verscheidene borrelplateaus om thuis van te smullen. Kun jij wel genieten van allerlei lekkers op een borrelplank, zoals kaasjes, noten, fijngesneden vleeswaren, olijven, brood, tapenades, dips, crackers, vers fruit en meer? Dan kun je kiezen uit de volgende twee bezorgmogelijkheden:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een bezorgdienst in heel Nederland;

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Je kunt iedere dag je bestelling plaatsen en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en reserveer je borrelplanknaar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijk verzonden luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond.

borrelplank bestellen in Deventer

Wil je overheerlijke hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende mogelijkheden voor een borrelplank aan huis:

1. Luxe borrelbox – Landelijke levering: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Hapjes kunnen tot 4 dagen na verzending bewaard en geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Open de doos na de bezorging en zet de box inhoud in de koelkast.

2. Opgemaakte plank binnen Gelderland: De hapjesplank wordt prachtig opgemaakt geleverd op de avond naar keuze. Je kunt direct serveren!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: De hapjesplank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Je kunt direct serveren!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een borrelplank op maat of catering? Bekijk dan onze pagina voor borrelplanken op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijk & lokaal
Wij bieden zowel gekoelde borrelboxen en doen aan borrelplanken bezorgen in Deventer alsmede catering op maat. Jij kunt kiezen of je zelf nog met een plank aan de haal gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Deventer laat afleveren.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het invullen van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrel aan huis in Deventer

Spendeer jij ook steeds regelmatiger een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Dat is pas uitgebreid thuis genieten van heerlijk eten met vrienden of familie. Een borrelplank bestellen in Deventer is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar jullie hebben wel top eten bij de borrel!

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor bij de borrel, maar ook als vervanger van de maaltijd. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal personen.

Plank op maat

Een unieke borrelplank laten bezorgen in Deventer om gezellig te borrelen? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Liever nog groter uitpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplateaus of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen zijn ook perfect om cadeau te doen. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.