Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelplank bestellen in Den Haag

Feestje? Laat een borrelplank bezorgen in Den Haag! Heerlijk voor een gezellige avond thuis, een verjaardag of andere viering. Bij onskun je terecht voor diverse unieke borrelboxen om zelf je borrelplank thuis mee op te maken of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct van te eten. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelplank bezorgen in Den Haag. Wil jij overheerlijke hapjes op maat bestellen? Stuur ons dan een e-mail via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelplank op maat te laten maken.

Wat doet Food and Wood?

Wij verzorgen diverse borrelplanken aan huis. Kun jij wel genieten van allerlei lekkers op een borrelplank, zoals kaasjes, noten, fijngesneden vleeswaren, olijven, brood, tapenades, dips, crackers, vers fruit en meer? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een luxe borrelbox die via een gekoelde box in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Of als je in de regio Gelderland woont een volledig opgemaakte borrelplank om direct te kunnen serveren aan je gasten. Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelplank of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en betaal je borrelplank dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Momenteel verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met levering diezelfde avond.

borrelplank bestellen in Den Haag

Wil je gevarieerde hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit de volgende bezorgmogelijkheden:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Tot 4 dagen na ontvangst kunnen de hapjes vers geserveerd en gegeten worden.. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Bewaar de borrelhapjes na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: De plank wordt prachtig opgemaakt geleverd op de avond naar keuze. Je kunt direct serveren!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: De hapjesplank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Je hoeft zelf niets meer te doen en kunt direct serveren!

Interesse in een kant-en-klare borrelplank of catering en woonachtig buiten de regio Gelderland? Bekijk dan onze pagina voor borrelplanken op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Cateraar en leverancier van borrelboxen Wij kunnen borrelplanken bezorgen in Den Haag en andere steden in Nederland alsook catering op maat bieden. Maak de keuze tussen zelf nog creatief de keuken in te duiken met een goedgevulde borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een opgemaakte borrelplank leveren in Den Haag.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelhapjes verzorgen als cateraar? Dan doen we dit graag voor je. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Gezellig samen borrelen in Den Haag

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Zo heb je heerlijke borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Een borrelplank bestellen in Den Haag is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat is overheerlijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor borrelmomenten, maar ook als vervanger van het avondmaal. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal gasten.

Op maat] in Den Haag

Wil jij zelf kunnen kiezen wat er op jouw borrelplank ligt? Dat kunnen we regelen Geef ons door wat je wenst, voor hoeveel personen je wilt bestellen en waar we de plank(en) mogen komen leveren. Dat is nog een makkelijk unieke borrelplanken laten bezorgen in plaatsnaam].

Geef gerust voorkeuren aan betreft type hapjes en laat het ons vooral ook weten als er allergenen zijn waarmee rekening gehouden moet worden. Zo kun je de borrelplank geheel naar wens invullen. Vegetarisch, de focus op een bepaald product, zoals truffel, of juist lekker veel bijzondere kaasjes of charcuterie? Het is behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Bekijk hier meer informatie over onze catering en borrelplanken op maat

.

Lekkere borrelplank bezorgen in Den Haag

Iets te vieren en wil je daarom een goedgevulde borrelplank laten bezorgen in Den Haag? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: opgemaakte bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Heb jij een feestje op de planning en wil je het groot aanpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplanken of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen zijn ook populair om als cadeau weg te geven.. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.