Borrelplank bestellen in Delft

Voor een avond thuis een borrelplank laten bezorgen in Delft? De oplossing voor een gezellige avond thuis, een verjaardag of andere viering. Bij ons vind je heerlijke luxe borrelboxen om zelf te serveren én al compleet opgemaakte borrelplanken die je direct kunt serveren. Kies jij voor een complete borrelbox of ready to serve borrelplank?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Delft. Wil jij luxe hapjes op maat bestellen? Laat het ons even weten door contact op te nemen: contact@foodandwood.nl. We leveren graag een mooie borrelplank of catering op maat.

Hoe werkt Food and Wood?

WIj bezorgen verschillende borrelplateaus om thuis van te genieten. Heb jij trek in een heerlijke borrelplank vol lekkere kaas, fijngesneden vleeswaren, noten, olijven, vers fruit, heerlijke dips en tapenades, brood, crackers en meer? Kies dan voor één van de volgende twee bezorgopties:

1. Een luxe borrelbox die via gekoelde verzending in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Of een direct te serveren opgemaakte borrelplank (regio Gelderland).

Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelplank of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en betaal je borrelplank dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou bezorgd.

borrelplank bestellen in Delft

Wil je een overheerlijke borrelplank met hapjes bestellen? Kies dan uit één van de volgende bezorgmogelijkheden voor een borrelplank met levering aan huis:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde verzending. Tot 4 dagen na ontvangst kunnen de hapjes vers geserveerd en gegeten worden.. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Plaats de inhoud in de koelkast na ontvangst.

2. Opgemaakte plank – Gelderland: De compleet opgemaakte borrelplank wordt op het doorgegeven adres bezorgd. Je hoeft zelf niets meer te doen!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: Wij komen de borrelplank mooi opgemaakt bezorgen op de avond naar keuze. De borrelplank kan direct op tafel!

Interesse in een kant-en-klare borrelplank of catering en woonachtig buiten de regio Gelderland? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Cateraar en leverancier van borrelboxen
Zowel catering als borrelplanken bezorgen in Delft behoort tot de mogelijkheden bij ons. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox leuk uit te pakken, of om een complete opgemaakte borrelplank in Delft te laten bezorgen.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het verzorgen van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Gezellig samen borrelen in Delft

Spendeer jij ook vaker een avondje thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Perfect om zo toch met vrienden of familie uitstekend te genieten van verschillende heerlijke hapjes. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in Delft. Dat scheelt jou inspanning in de keuken, maar je kunt wel verrukkelijk genieten van smakelijk eten bij de borrel!

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.

Borrelplank op maat

Heb jij zin om gezellig te borrelen en wil je een borrelplank laten bezorgen in Delft? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelplank of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere borrelplateaus of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook zeer geschikt om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.