Borrelplank bestellen in Breda

Geen zin om te koken? Laat een borrelplank bezorgen in Breda. Ideaal voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij Food and Wood zit je goed voor verscheidene borrelboxen om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen afleveren. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Breda. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. We verzorgen graag borrelplateaus op maat indien gewenst.

Wat doet Food and Wood?

Wat wij doen, is aan huis zeer diverse borrelplanken verzorgen. Ben jij ook zo gek op een fijne borrelplank vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Dan kun je kiezen uit de volgende twee bezorgopties:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een pakketbezorgdienst in heel Nederland;

2. Of een volledig opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Je kunt dagelijks jouw borrelplank of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Op dit moment verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met bezorging op dezelfde dag.

borrelplank bestellen in Breda

Wil je een complete borrelplank vol hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de onderstaandebezorgopties om aan de deur een borrelplank te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Landelijke levering: Gekoelde of ongekoelde verzending. Tot 4 dagen na verzending kunnen de hapjes vers geserveerd en genuttigd worden.. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Pak de doos uit na bezorging en zet de inhoud in de koelkast.

2. Opgemaakte plank Gelderland: De plank wordt prachtig opgemaakt geleverd op de avond naar keuze. Zet de plank direct op tafel!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: InApeldoorn bezorgen we de prachtig opgemaakte hapjesplank op de avond naar keuze. Serveer direct!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een luxe borrelplank op maat of catering? Bekijk dan hier onze borrelplanken op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Cateraar en webshop
Zowel catering als borrelplanken bezorgen in Breda behoort tot de opties bij ons. Maak de keuze tussen zelf nog creatief de keuken in te duiken met een luxe borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een mooie borrelplank leveren in Breda.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelplanken verzorgen als cateraar? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrel aan huis in Breda

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker in je eigen woonkamer? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Zo heb je heerlijke borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Een borrelplank bestellen in Breda is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat scheelt jou inspanning in de keuken, maar je kunt wel zalig genieten van lekker eten bij de borrel!

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelplank of serveer de borrelhapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.

Plank op maat

Wil je dat wij bij jou een mooie borrelplank komen bezorgen in Breda? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: opgemaakte bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplateaus of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen zijn ook veelgevraagd om als cadeau weg te geven.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.