Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelplank bestellen in Bergen op Zoom

Laat een borrelplank bezorgen in Bergen op Zoom met luxe borrelhapjes. Lekker makkelijk voor een gezellige avond thuis, een verjaardag of andere viering. Bij Food and Wood zit je goed voor diverse borrelboxen om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen thuisbezorgen. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een al compleet gestylde borrelplank?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelplank om te laten bezorgen in Bergen op Zoom. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelplank komt te liggen en iets op maat aanvragen? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om iets moois naar wens te laten maken.

Wat doet Food and Wood?

Wat wij doen is unieke borrelplanken aan huis bezorgen. Ben jij ook zo gek op een uitgebreide borrelplank vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Dan kun je kiezen uit de volgende twee type borrelplateaus:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een koerier in heel Nederland;

2. Of een al prachtig opgemaakte borrelplank (regio Gelderland). Je kunt elke dag je bestelling plaatsen en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Momenteel verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met levering diezelfde avond.

borrelplank bestellen in Bergen op Zoom

Wil je hapjes bestellen? Kies dan uit één van de volgende verzendopties voor een borrelplank met levering aan huis:

1. Luxe borrelbox – Landelijke levering: Gekoelde of ongekoelde verzending. Tot 4 dagen na ontvangst kunnen de hapjes vers geserveerd en genuttigd worden.. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Open de doos na ontvangst en doe de verse producten in de koelkast.

2. Opgemaakte plank Gelderland: De borrelplank wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. Zet de plank direct op tafel!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: Binnen Apeldoorn leveren we de mooi opgemaakte plank op de avond naar keuze. Zet de prachtige hapjesplank direct op tafel!

Heb je interesse in een luxe borrelplateau of catering maar ben je woonachtig buiten Gelderland? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Cateraar en webshop Zowel catering als borrelplanken bezorgen in Bergen op Zoom behoort tot de mogelijkheden bij ons. Laat een volledig opgemaakte borrelplank in Bergen op Zoom bezorgen of doe dit zelf met een complete borrelbox.

Zoek jij een cateraar voor een bijzonder buffet of één of meerdere borrelplateaus? Dan doen we dit graag voor je. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Gezellig samen borrelen in Bergen op Zoom

Borrel jij ook steeds vaker gezellig samenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Ideaal om zo toch met vrienden of familie uitstekend te genieten van meerdere lekkere hapjes. Een borrelplank bestellen in Bergen op Zoom is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar je kunt wel heerlijk genieten van lekker eten bij de borrel!

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelplank of serveer de hapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.

Op maat] in Bergen op Zoom

Wil jij zelf kunnen kiezen wat er op jouw plank ligt? Dat kunnen we regelen Geef gerust het aantal personen en je wensen door en wij gaan zorgen dat jij één of meer borrelplanken op maat ontvangt en we de borrelplank(en) bezorgen in Bergen op Zoom.

Geef bijvoorbeeld gerust aan wat je graag wel en niet (i.v.m. allergie of voorkeur) op de plank terugziet. Zo kun je de gehele borrelplank naar je eigen smaak inrichten. Houd jij van truffel, veel vleeswaren of juist van bijzondere kaasjes? Laat het ons weten en we maken er iets lekkers van!

Bekijk hier meer informatie over onze catering en borrelplanken op maat

.

Luxe borrelplank bezorgen in Bergen op Zoom

Heb jij zin om gezellig te borrelen en wil je een borrelplank laten bezorgen in Bergen op Zoom? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Wil jij jouw grotere gezelschap verbluffen met goede hapjes? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplateaus of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen worden ook veel cadeau gegeven.. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.