Borrelplank bestellen in Assen

Laat een borrelplank bezorgen in Assen met luxe borrelbites. Lekker makkelijk voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Bij onskun je terecht voor diverse unieke borrelboxen om zelf je borrelplank thuis mee op te maken of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct mee te borrelen. Kies jij voor een kant-en-klare borrelplank of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelplank bezorgen in Assen. Wil jij graag een borrelplank op maat laten samenstellen? Stuur ons dan een e-mail via contact@foodandwood.nl. We maken graag iets lekkers voor jou op maat.

Hoe werkt Food and Wood?

Wat wij doen, is aan huis zeer diverse borrelplanken bezorgen. Ben jij zot op een gevarieerde borrelplank en heb je wel zin in heerlijke kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Dan kun je kiezen voor:

1. Een luxe borrelbox die via gekoelde verzending in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Of een mooi opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Je kunt iedere dag je bestelling plaatsen en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en reserveer je box naar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou thuis bezorgd.

borrelplank bestellen in Assen

Wil je gevarieerde hapjes bestellen? Kies dan uit één van onderstaande bestelmogelijkheden voor een borrelplank geleverd aan de deur:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde verzending. Hapjes kunnen tot 4 dagen na verzending bewaard en geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Pak de doos uit na ontvangst en zet de hapjes in de koelkast.

2. Opgemaakte plank – Gelderland: We leveren een prachtig opgemaakte borrelplank bij jou op de aangegeven avond. Serveer direct!

3. Opgemaakte plank in Apeldoorn: De borrelplank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. De borrelplank is klaar om direct te serveren!

Heb je interesse in een luxe borrelplateau of catering maar ben je woonachtig buiten Gelderland? Bekijk dan onze pagina voor borrelplanken op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Cateraar en webshop
Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering borrelplanken bezorgen in Assen alsook borrelboxen per koerier afleveren. Laat een compleet opgemaakte borrelplank in Assen bezorgen of maak je plank zelf op met een luxe borrelbox.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooie borrelplank laten serveren? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrelen in eigen huis

Verblijf jij ook regelmatig een avondje fijn thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Laat dus fijn een borrelplank bezorgen in Assen op jullie geplande avondje of middag samen. Dat scheelt jou inspanning in de keuken, maar je kunt wel verrukkelijk genieten van smakelijk eten bij de borrel!

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelplank of serveer de borrelbites al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.

Borrelplank op maat

Iets te vieren en wil je daarom een heerlijke borrelplank laten bezorgen in Assen? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelplank of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplanken of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook populair om als cadeau weg te geven.. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.