Borrelplank bestellen in Apeldoorn

Geen zin om te koken? Laat een borrelplank bezorgen in Apeldoorn. Lekker makkelijk voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct kunt eten. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een compleet opgemaakte borrelplank?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelplank bezorgen in Apeldoorn. Wil jij catering of een borrelplank op maat? Neem dan gerust contact op en vertel ons je wensen via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om geheel naar jouw wens wat moois op maat te maken!

Wat doet Food and Wood?

Wij brengen diverse borrelplanken aan huis. Kun jij wel genieten van allerlei lekkers op een borrelplank, zoals kaasjes, noten, fijngesneden vleeswaren, olijven, brood, tapenades, dips, crackers, vers fruit en meer? Dan kun je kiezen voor:

1. Een luxe borrelbox die via gekoelde verzending in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Of een volledig opgemaakte borrelplank die je direct op tafel kunt zetten (regio Gelderland).

Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen (donderdag of vrijdag). Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en betaal je borrelplank dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijk verzonden luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond.

Borrelplank bestellen in Apeldoorn

Wil je een complete borrelplank vol hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende verzendopties voor een borrelplank aan huis:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde verzending. Hapjes kunnen tot 4 dagen na verzending bewaard en geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Plaats de inhoud in de koelkast na het aannemen van je pakket.

2. Opgemaakte borrelplank Gelderland: We bezorgen een prachtig opgemaakte plank op locatie op de gekozen avond. Zet de plank direct op tafel!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: De hapjesplank zal volkomen opgemaakt op het aangegeven adres bezorgd worden op de geselecteerde avond. Serveer direct!

Interesse in een kant-en-klare borrelplank of catering en woonachtig buiten de regio Gelderland? Bekijk dan onze pagina voor borrelplanken op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Landelijk & lokaal
Wij zijn breed inzetbaar als cateraar door het hele land, maar kunnen tevens gekoelde borrelboxen bezorgen in Apeldoorn en de rest van Nederland. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan het werk gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Apeldoorn laat afleveren.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het invullen van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Gezellig borrelen in Apeldoorn

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker op je eigen bank? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Zo heb je een veelzijdigheid aan hapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Een borrelplank bestellen in Apeldoorn is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat is voortreffelijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelplank of serveer de borrelhapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.

Op maat in Apeldoorn

Wil jij buiten ons assortiment om graag een luxe borrelplateau op maat? Dat kunnen we regelen Laat ons je wensen en het aantal personen weten en wij komen de borrelplank bezorgen in Apeldoorn.

Geef bijvoorbeeld gerust aan wat je graag wel en niet (i.v.m. allergie of voorkeur) op de plank terugziet. Zo weten we dat we een plank gaan serveren die geheel op jouw wensen en smaak is afgestemd. Houd jij van truffel, veel charcuterie of juist van bijzondere kaas? Laat het ons weten en we maken er iets lekkers van!

Lees hier meer over onze borrelplanken en volledige catering op maat

.

Luxe borrelplank bezorgen in Apeldoorn

Wil jij gezellig borrelen en een unieke borrelplank laten bezorgen in Apeldoorn? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Liever nog groter uitpakken? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplateaus of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook een leuke verrassing om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl