Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelplank bestellen in Amstelveen

Feestje? Laat een borrelplank bezorgen in Amstelveen! Heerlijk voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Hierzit je goed voor verschillende borrelboxen om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen thuisbezorgen. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een al compleet gestylde borrelplank?

Een luxe borrelbox of borrelplank bezorgen in Amstelveen kun je direct bestellen via onze website. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. Catering of een borrelplank op maat is altijd mogelijk.

Hoe werkt bestellen?

Wat wij doen, is aan huis zeer diverse borrelplanken brengen. Heb jij trek in een fijne borrelplank met versgebakken broodjes, crackers, kaas, tapas,fruit, noten, vleeswaren, dips en meer? Kies dan uit:

1. Een luxe borrelbox die via een gekoelde box in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Of een volledig opgemaakte borrelplank die direct geserveerd kan worden na persoonlijke bezorging (binnen de regio Gelderland). Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen (donderdag of vrijdag). Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en reserveer je box naar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Op dit moment verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met levering diezelfde avond.

borrelplank bestellen in Amstelveen

Wil je een overheerlijke borrelplank met hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de volgende bezorgopties om aan huis een borrelplank te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Tot 4 dagen na verzending kunnen de borrelhapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Pak de doos uit na ontvangst en zet de hapjes in de koelkast.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: De hapjesplank wordt prachtig opgemaakt geleverd op de avond naar keuze. De plank is direct klaar om te serveren!

3. Opgemaakte plank in Apeldoorn: Binnen Apeldoorn bezorgen we de mooi opgemaakte borrelplank op de avond naar keuze. Je kunt direct serveren!

Wil jij een prachtige borrelplank bestellen of heb je interesse in onze catering, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan onze pagina voor borrelplanken op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Cateraar en webshop Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering borrelplanken bezorgen in Amstelveen alsook borrelboxen per koerier leveren. Maak de keuze tussen zelf nog artistiek de keuken in te duiken met een goedgevulde borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een mooie borrelplank bezorgen in Amstelveen.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het invullen van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrel aan huis in Amstelveen

Ben jij ook vaker een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank in huis te halen. Dat is pas optimaal thuis genieten van uitstekend eten met vrienden of familie. Plan dus die knusse avond of middag, bestel direct en laat de borrelplank bezorgen in Amstelveen. Dat is uitstekend borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele avond lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker te serveren of juist nog laat op de avond om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Plank op maat

Wil je dat wij bij jou een veelzijdige borrelplank komen bezorgen in Amstelveen? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelplank om direct te serveren of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Heb jij een feestje op de planning en wil je het groot aanpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere goedgevulde borrelplanken of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen worden ook veel cadeau gegeven.. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.