Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelplank bestellen in Alphen aan den Rijn

Wil jij een borrelplank bestellen in Alphen aan den Rijn? Lekker makkelijk voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct kunt eten. Gaat jouw voorkeur uit naar een kant-en-klare borrelplank of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Alphen aan den Rijn. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke hapjesplank op maat voor jou.

Wat kan ik bestellen?

Wij bieden zeer diverse borrelplanken en bezorgen die altijd op locatie. Heb jij zin in een heerlijke borrelplank vol lekkere kaas, fijngesneden vleeswaren, noten, olijven, vers fruit, heerlijke dips en tapenades, brood, crackers en meer? Kies dan uit:

1. Een luxe borrelbox die via een gekoelde box in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland). Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelplank of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Op dit moment verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met bezorging op dezelfde dag (in de avond).

borrelplank bestellen in Alphen aan den Rijn

Wil je hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende bezorgmogelijkheden voor een borrelplank aan huis:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketlevering. Je kunt de borrelhapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Plaats de inhoud in de koelkast na het aannemen.

2. Opgemaakte borrelplank Gelderland: De borrelplank wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. Zet de plank direct op tafel!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: De borrelplank zal geheel opgemaakt bij jou bezorgd worden op de gekozen avond. Je kunt direct serveren!

Wil jij een opgemaakte borrelplank bestellen of gebruikmaken van onze catering, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijke levering & catering Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering borrelplanken bezorgen in Alphen aan den Rijn alsook borrelboxen per koerier afleveren. Maak de keuze tussen zelf nog leuk aan de slag gaan met een complete borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een kant-en-klare borrelplank bezorgen in Alphen aan den Rijn.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelhapjes verzorgen als cateraar? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrel aan huis in Alphen aan den Rijn

Verblijf jij ook vaker een avondje thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Dat is pas uitgebreid thuis genieten van zalig eten met vrienden of familie. Laat borrelplanken bezorgen in Alphen aan den Rijn voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat scheelt jou gedoe in de keuken, maar je kunt wel zalig genieten van goed eten bij de borrel!

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.

Op maat] in Alphen aan den Rijn

Wil jij zelf een borrelplank op maat samenstellen op basis van ons assortiment? Dat is geen enkel probleem! Geef gerust het aantal personen en je wensen door en wij gaan zorgen dat jij één of meer borrelplanken op maat ontvangt en we de borrelplank(en) bezorgen in Alphen aan den Rijn.

Zo kun je aangeven wat je bijvoorbeeld absoluut niet op de plank wilt hebben (i.v.m. allergieën of voorkeuren) of geef aan wat je vooral juist wel terug ziet op de plank. Zo kun je de borrelplank die jij gaat serveren helemaal aan jouw eigen smaak en wensen laten voldoen. De opties zijn eindeloos en natuurlijk is een vegetarische plank of een thema ook geen enkel probleem.

Meer informatie over onze catering en borrelplanken op maat vind je hier

.

Luxe borrelplank bezorgen in Alphen aan den Rijn

Iets te vieren en wil je daarom een heerlijke borrelplank laten bezorgen in Alphen aan den Rijn? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Liever nog groter uitpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplanken of een grazing table op locatie leveren.

Wil jij iemand een borrelbox schenken? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.