Een borrelpakket versturen

Een uitstekende methode om een verfrissend en voedzaam drankje te delen met vrienden of familie is het versturen van een borrelpakket. Food and Wood biedt een grote keuze uit verschillende borrelpakketten die rechtstreeks naar elk huis in Nederland gestuurd kunnen worden. Ben je klaar om te bestellen maar heb je geen zin om zelf een borrelpakket samen te stellen? Op onze blog vind je een aantal heerlijke en gemakkelijk te volgen recepten voor het perfecte borrelpakket.

Een van onze populairste borrelpakketten is het Italiaanse Antipasti borrelpakket. Dit borrelpakket bevat een selectie typisch Italiaanse vleeswaren, kazen, en groenten. De perfecte manier om een avond met vrienden of familie. Als je op zoek bent naar iets lichters, dan is ons Dolce borrelpakket perfect voor jou. Dit bord bevat een variatie van fruit, groenten, en dipsausjes die perfect zijn voor een zomeravond.

Toch liever een borrelpakket laten versturen?

Wil je de hele inhoud van een borrelpakket bestellen? Dat is geen probleem! We bezorgen in heel Nederland. Er zijn borrelpakketten boordevol verrukkelijke Italiaanse gerechten verkrijgbaar. Kies uit een gekoeld, veganistisch of vegetarisch borrelpakket, maar we hebben ook een biologisch borrelpakket en een zwangerschapsbox. Food and Wood- je one-stop shop voor het perfecte borrelpakket!

Borrelpakket met wijn versturen

Een van de populairste manieren om van een borrelpakket te genieten is met een glas wijn. We hebben een lijst samengesteld van onze favoriete wijnen die perfect passen bij onze borrelpakketten.

Voor onze Italiaanse Antipasti borrelpakket raden we een lichte rode wijn aan, zoals een Pinot Noir of Barbera. Deze soorten van wijnen zullen de delicate smaken van de vleeswaren en kazen op de schotel niet overstemmen.

Als je van onze Dolce borrelpakket geniet, raden we een witte wijn of rosé aan. Deze soorten wijnen zullen de frisse smaken van het fruit en de groenten op het bord versterken.

Borrelpakket als cadeau geven 

Wat is er mooier dan een borrelpakket te geven dat de smaakpapillen van de ontvanger prikkelt? Food and Wood biedt een grote verscheidenheid aan heerlijke borrelpakketten die direct naar elk huis in Nederland gestuurd kunnen worden. Of je nu op zoek bent naar een bord met Italiaans thema of iets lichters, wij hebben de perfecte optie voor je.

Voordeel van een borrelpakket als cadeau:

Welke vleeswaren zitten er in een borrelpakket?

Een voorgerechtbord kan een verscheidenheid aan vleeswaren bevatten, zoals:

Welke kazen horen bij een borrelpakket?

Enkele van de meest populaire kazen die op een borrelpakket staan zijn:

Wat voor wijnen kun je kiezen in een borrelpakket?

De populairste wijnen om in een borrelpakket op te nemen zijn:

Gangbare inhoud van een borrelpakket:

De opmaak van jouw hapjesplank kan variëren, maar het volgende is een algemene leidraad:

Food and Wood is het ideale cadeau voor elke gelegenheid, want een borrelpakket van ons is een smaakvolle en voedzame keuze! Een borrelpakket van Food and Wood kan in heel Nederland bezorgd worden. Er zijn verschillende borrelpakketten verkrijgbaar, waaronder een met gekoelde ingrediënten.

Borrelpakket versturen naar je medewerkers of klanten! 

We hebben een mooie reeks borrelpakketten die je als geschenk aan je werknemers of klanten kunt sturen. Onze gekoelde, veganistische en vegetarische opties zijn perfect voor elke gelegenheid! Bovendien hebben we een biologisch borrelpakket en een zwangerschapsborrelpakket in ons assortiment. Al onze voedseldozen kunnen door het hele land bezorgd worden.

Borrelpakket versturen als beterschapsgeschenk

Als je op zoek bent naar een beterschapscadeau, waarom dan niet een borrelpakket van Food and Wood? Onze borrelpakketten zijn de perfecte manier om iemand te laten zien dat je aan hem of haar denkt. We hebben veel verschillende soorten borden, waaronder die met gekoelde ingrediënten. 

Ken je iemand die in verwachting is?

Food and Wood levert een hapjesplank als geschenk voor een kersverse moeder of aanstaande vader is ideaal. Onze zwangerschapshapjes bevatten gezond lekkers en ook drankjes die veilig zijn voor moeder. Je kunt de borrelpakket personaliseren met je bedrijfslogo.

Borrelpakket versturen voor vaderdag en moederdag

Borrelpakketten van Food and Wood is het ideale cadeau voor Vaderdag of Moederdag. Onze borrelpakketten komen met verrukkelijke, voedzame hapjes waar iedereen blij van wordt. We kunnen het borrelpakket rechtstreeks bij je vader of moeder bezorgen, zodat ze er het huis niet voor uit hoeven.

Neem contact met ons op! We helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte borrelpakket!