Feestje? Ga lekker borrelen in in Nederland! Heerlijk voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Bij ons vind je heerlijke weldadige borrelpakketten en borrelhapjes om zelf te serveren én al compleet opgemaakte borrelpakketten die je direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor een complete borrelpakket of ready to serve borrelpakket?

Via onze website regel je snel een complete borrel of borrelpakket om te laten bezorgen in in Nederland. Wil jij graag een borrelpakket op maat laten samenstellen? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke plank op maat voor jou.

Borrelpakket thuisbezorgd maken wij mogelijk in heel Nederland

Wij kunnen borrelpakketten bezorgen in in Nederland en andere steden in Nederland alsook catering op maat bieden waarbij we complete borrels verzorgen. Laat een prachtig opgemaakte borrelpakket in in Nederland bezorgen of maak je plank zelf op met een luxe borrelbox.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelpakketten verzorgen als cateraar? Dan pakken we dit graag voor je op. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Lekker  Borrelpakket thuisbezorgd in Nederland

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket in huis te halen. Zo heb je een veelzijdigheid aan borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Plan dus die gezellige avond of middag, bestel direct en laat de borrelpakket brengen in in Nederland. Dat is heerlijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor Borrelpakket thuisbezorgd

Onze borrelpakketten zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.