Wil je weinig tijd kwijt zijn aan een uniek en lekker menu? Laat een complete borrel met borrelplanken organiseren in in Nederland. Perfect voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij ons vind je heerlijke luxe borrelplanken en borrelhapjes om zelf te serveren én al compleet opgemaakte borrelplanken die je direct kunt serveren. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Een borrel organiseren of borrelplank bezorgen in in Nederland kun je direct afstemmen via onze website. Wil jij graag een borrelplank op maat laten samenstellen? Neem dan gerust contact op via contact@foodandwood.nl. We verzorgen graag borrelplateaus op maat indien gewenst.

borrelpakket brievenbus maken wij mogelijk in heel Nederland

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel complete borrels organiseren in in Nederland maar ook een borrelplank bezorgen in in Nederland. In de vorm van catering alsook als luxe gekoelde borrelbox. Laat een compleet opgemaakte borrelplank in in Nederland bezorgen of maak je plank zelf op met een luxe borrelbox.

Wil je door ons als cateraar een borrelplank of prachtig buffet laten verzorgen? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Lekker  borrelpakket brievenbus in Nederland

Spendeer jij ook vaker een avond thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is pas uitgebreid thuis genieten van zalig eten met vrienden of familie. Plan dus die gezellige avond, bestel direct en laat de borrelplank brengen in in Nederland. Dat scheelt jou inspanning in de keuken, maar je kunt wel heerlijk genieten van goed eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor borrelpakket brievenbus

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor bij de borrel, maar ook als vervanger van het eten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal gasten.