Geen zin om te koken? Laat een borrel organiseren in in Nederland. Perfect voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelpakketten die je na bezorging direct kunt serveren. Gaat jouw voorkeur uit naar een al geheel mooi opgemaakte borrelpakket of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Via onze website regel je snel een complete borrel of borrelpakket om te laten bezorgen in in Nederland. Wil jij graag een borrelpakket op maat laten samenstellen? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. Het is altijd mogelijk om iets moois naar wens te laten maken.

Borrelpakket bezorgen maken wij mogelijk in heel Nederland

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel complete borrels organiseren in in Nederland maar ook een borrelpakket bezorgen in in Nederland. In de vorm van catering alsook als luxe gekoelde borrelbox. Jij kunt kiezen of je zelf nog in de keuken los gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelpakket in in Nederland laat afleveren.

Zoek jij een cateraar voor een bijzonder buffet of één of meerdere borrelpakketten? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Lekker  Borrelpakket bezorgen in Nederland

Spendeer jij ook steeds regelmatiger de avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket te reserveren. Dat is pas uitgebreid thuis genieten van heerlijk eten met vrienden of familie. Een borrelpakket bestellen in in Nederland is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar je kunt wel zalig genieten van smakelijk eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor Borrelpakket bezorgen

Onze borrelpakketten zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.