Borrelpakket bestellen in Zeist

Wil je weinig tijd kwijt zijn aan uniek en lekker eten? Laat een borrelpakket bezorgen in Zeist. Lekker makkelijk voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Hierzit je goed voor verschillende borrelboxen om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen bezorgen. Kies jij voor een kant-en-klare borrelpakket of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Een borrelbox of borrelpakket bezorgen in Zeist kun je direct regelen via onze website. Wil jij graag een borrelpakket op maat laten samenstellen? Laat het ons even weten door contact op te nemen: contact@foodandwood.nl. We maken graag een mooie borrelpakket of catering op maat.

Hoe werkt het?

Wij leveren diverse borrelpakketen aan huis. Ben jij gek op een gevarieerde borrelpakket en heb je wel zin in luxe kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Dan kun je kiezen uit de volgende twee bezorgmogelijkheden:

1. Een luxe borrelbox die via een gekoelde box in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelpakket die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Bestel direct en kies je bezorgdag voor die week. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Kies en reserveer je borrelpakketnaar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Momenteel verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met levering diezelfde avond.

borrelpakket bestellen in Zeist

Wil je hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende verzendopties voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Landelijke levering: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Tot 4 dagen na verzending kunnen de hapjes vers geserveerd en gegeten worden.. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na ontvangst aan de deur.

2. Opgemaakte plank – Gelderland: We leveren een prachtig opgemaakte borrelpakket op locatie op de gekozen avond. Je kunt direct serveren!

3. Opgemaakte borrelpakket Apeldoorn: InApeldoorn leveren we de volledig opgemaakte plank op de avond naar keuze. De borrelpakket kan direct op tafel!

Heb je interesse in een borrelplateau of catering maar woon je niet in Gelderland? Bekijk dan onze pagina voor borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Landelijke levering & catering
Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering borrelpakketen bezorgen in Zeist alsook borrelboxen per koerier brengen. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan de slag gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelpakket in Zeist laat afleveren.

Wil je door ons als cateraar een borrelplateau of prachtig buffet laten verzorgen? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Gezellig borrelen in Zeist

Borrel jij ook steeds vaker lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket in huis te halen. Dat is pas heerlijk genieten van zeer gevarieerde hapjes met vrienden of familie. Een borrelpakket bestellen in Zeist is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat scheelt jou gedoe in de keuken, maar je kunt wel verrukkelijk genieten van goed eten bij de borrel!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.

Op maat] in Zeist

Wil jij zelf kunnen kiezen wat er op jouw hapjesplank ligt? Geen probleem! Laat ons je wensen en het aantal personen weten en wij komen de borrelpakket bezorgen in Zeist.

Laat ons bijvoorbeeld weten wat je niet lust of wat i.v.m. allergieën niet op de plank mag terugkomen. Natuurlijk mag je ook aangeven wat je juist wél graag op de plank wilt. Zo weten we dat we een plank gaan serveren die geheel op jouw wensen en smaak is afgestemd. Er is ongelooflijk veel mogelijk, dus laat ons vooral weten waar je van houdt. De focus op een bepaald product of bijvoorbeeld een vegetarische plank zijn natuurlijk ook mogelijk.

Bekijk hier meer informatie over onze catering en borrelpakketen op maat

.

Unieke borrelpakket bezorgen in Zeist

Een unieke borrelpakket laten bezorgen in Zeist om gezellig te borrelen? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelpakket om direct te serveren of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Wil jij jouw grotere gezelschap verbluffen met goede hapjes? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere goedgevulde borrelpakketen of een complete grazing table op locatie.

Wil jij iemand een borrelbox schenken? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.