Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Zaanstad

Voor een avond thuis een borrelpakket laten bezorgen in Zaanstad? Perfect voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Hierzit je goed voor diverse borrelboxen om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen brengen. Kies jij voor een compleet opgemaakte borrelpakket of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelpakket bezorgen in Zaanstad. Wil jij graag een borrelpakket op maat laten samenstellen? Stuur ons dan een e-mail via contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke hapjesplank op maat voor jou.

Hoe werkt het?

WIj bezorgen verschillende borrelplateaus om thuis van te smullen. Ben jij ook zo gek op een fijne borrelpakket vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Kies dan één van onze bezorgopties:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox (bezorging in heel Nederland);

2. Of een direct te serveren opgemaakte borrelpakket (regio Gelderland). Je kunt dagelijks jouw borrelpakket of borrelbox reserveren en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en reserveer je box naar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Op dit moment verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met same day delivery.

borrelpakket bestellen in Zaanstad

Wil je een overheerlijke borrelpakket met hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende mogelijkheden voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Je kunt de hapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Open de doos na ontvangst en zet de hapjes in de koelkast.

2. Opgemaakte plank Gelderland: We bezorgen een compleet gestylde plank bij jou op de gekozen avond. Je kunt direct serveren!

3. Opgemaakte borrelpakket Apeldoorn: Wij komen de borrelpakket volledig opgemaakt bezorgen op de aangegeven avond. De borrelpakket kan direct geserveerd worden!

Wil jij een prachtige borrelpakket bestellen of gebruikmaken van onze catering, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan onze pagina voor borrelpakketen op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijk & lokaal Borrelboxen en borrelpakketen bezorgen in Zaanstad alsook de complete catering op locatie zijn door ons te realiseren. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan het werk gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelpakket in Zaanstad laat afleveren.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelpakketen verzorgen als cateraar? Dan doen we dit graag voor je. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Lekker borrelen in Zaanstad

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket in huis te halen. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Een borrelpakket bestellen in Zaanstad is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar jullie hebben wel zalig eten bij de borrel!

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelpakket of serveer de hapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.

Op maat] in Zaanstad

Wil jij zelf kunnen kiezen wat er op jouw borrelplateau ligt? Gaan we voor zorgen! Geef ons door wat je wenst, voor hoeveel personen je wilt bestellen en waar we de plank(en) mogen komen leveren. Dat is nog een makkelijk unieke borrelpakketen laten bezorgen in plaatsnaam].

Geef gerust voorkeuren aan betreft type hapjes en laat het ons vooral ook weten als er allergenen zijn waarmee rekening gehouden moet worden. Zo kun je de gehele borrelpakket naar je eigen smaak inrichten. Houd jij van truffel, veel vleeswaren of juist van bijzondere kaas? Laat het ons weten en we maken er iets moois van!

Hier lees je meer over onze catering en borrelpakketen op maat

.

Verfijnde borrelpakket bezorgen in Zaanstad

Iets te vieren en wil je daarom een heerlijke borrelpakket laten bezorgen in Zaanstad? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: ready to serve bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere luxe borrelpakketen of een complete grazing table op locatie.

Wil jij iemand een borrelbox cadeau geven? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.