Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Westland

Feestje? Laat een borrelpakket bezorgen in Westland! Ideaal voor een gezellige avond thuis, een verjaardag of andere viering. Bij Food and Wood kun je terecht voor verscheidene unieke borrelboxen om zelf je borrelpakket thuis mee op te maken of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelpakket leveren om direct te serveren. Kies jij voor een kant-en-klare borrelpakket of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelpakket om te laten bezorgen in Westland. Wil jij een bestelling vol hapjes op maat? Laat het ons even weten door contact op te nemen: contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelpakket op maat te laten bezorgen.

Wat doet Food and Wood?

Wij verzorgen diverse borrelpakketen aan huis. Heb jij zin in een heerlijke borrelpakket vol lekkere kaas, fijngesneden vleeswaren, noten, olijven, vers fruit, heerlijke dips en tapenades, brood, crackers en meer? Kies dan uit:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt door een bezorger;

2. Of een mooi opgemaakte borrelpakket die je direct op tafel kunt zetten (regio Gelderland). Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelpakket of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Kies en betaal je borrelpakket dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou thuis geleverd.

borrelpakket bestellen in Westland

Wil je luxe hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de volgende bezorgmogelijkheden om aan de deur een borrelpakket te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketlevering. Hapjes kunnen tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaarden geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Open de doos na het aannemen en doe de inhoud in de koelkast.

2. Opgemaakte plank – Gelderland: De borrelpakket wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. De plank is direct klaar om te serveren!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: InApeldoorn bezorgen we de schitterend opgemaakte hapjesplank op de avond naar keuze. De borrelpakket kan direct op tafel!

Wil jij een opgemaakte borrelpakket bestellen of heb je interesse in onze catering, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Landelijke levering & catering Zowel catering als borrelpakketen bezorgen in Westland behoort tot de mogelijkheden bij ons. Laat een prachtig opgemaakte borrelpakket in Westland bezorgen of doe het zelf middels onze luxe borrelbox.

Zoek jij een cateraar voor een bijzonder buffet of één of meerdere borrelplateaus? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Gezellig borrelen in Westland

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker in eigen huis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket bestellen. Dat is lekker genieten met de mensen om je heen van lekkere luxe hapjes. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelpakket(en) bezorgen in Westland. Dat is heerlijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelpakket of serveer de luxe hapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.

Plank op maat

Iets te vieren en wil je daarom een mooie borrelpakket laten bezorgen in Westland? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelpakket of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Liever nog groter uitpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere borrelplateaus of een complete grazing table op locatie.

Wil jij iemand een borrelbox schenken? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.