Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Vlaardingen

Laat een borrelpakket bezorgen in Vlaardingen met luxe borrelhapjes. Lekker makkelijk voor een gezellige avond thuis, een verjaardag of andere viering. Hierzit je goed voor verscheidene borrelboxen om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen thuisbezorgen. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelpakketen bezorgservice?

Een luxe borrelbox of borrelpakket bezorgen in Vlaardingen kun je direct afstemmen via onze website. Wil jij overheerlijke hapjes op maat bestellen? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om iets moois naar wens te laten maken.

Wat doet Food and Wood?

Wat wij doen, is aan huis zeer diverse borrelpakketen bezorgen. Heb jij trek in een volle borrelpakket met versgebakken brood, crackers, kaas, tapas,fruit, noten, vleeswaren, dips en meer? Kies dan uit:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een bezorgdienst in heel Nederland;

2. Of een direct te serveren opgemaakte borrelpakket (regio Gelderland). Bestel direct en kies je bezorgdag voor die week. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en reserveer je box naar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Bestel jij een luxe borrelbox voor thuis? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw box diezelfde dag in de avond geleverd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelpakket bestellen in Vlaardingen

Wil je een complete borrelpakket vol hapjes bestellen? Kies dan uit één van de volgende verzendopties voor een borrelpakket bezorgd aan huis:

1. Luxe borrelbox – Landelijke levering: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Hapjes kunnen tot 4 dagen na ontvangst bewaard en geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Pak de doos uit na ontvangst en zet de inhoud in de koelkast.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: De borrelpakket wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. Je hoeft zelf niets meer te doen!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: Wij komen de borrelpakket volledig opgemaakt bezorgen op de gewenste avond. Je kunt direct serveren!

Heb je interesse in een hapjesplank of catering maar ben je woonachtig buiten Gelderland? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijk & lokaal Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering borrelpakketen bezorgen in Vlaardingen alsook borrelboxen per koerier afleveren. Jij kunt kiezen of je zelf nog met een plank aan de haal gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelpakket in Vlaardingen laat afleveren.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooie borrelpakket laten maken? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrelpakket in Vlaardingen

Verblijf jij ook vaker een avond thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket te reserveren. Dat is lekker genieten met de mensen om je heen van verschillende fijne luxe hapjes. Laat dus fijn een borrelpakket bezorgen in Vlaardingen op jullie geplande avondje of middag samen. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar je kunt wel zalig genieten van lekker eten bij de borrel!

Onze borrelpakketen zijn veelzijdig in te zetten voor borrelmomenten, maar ook als vervanger van de maaltijd. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal personen.

Borrelpakket op maat

Iets te vieren en wil je daarom een heerlijke borrelpakket laten bezorgen in Vlaardingen? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Heb jij een feestje op de planning en wil je het groot aanpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelpakketen of een grazing table op locatie leveren.

Wil jij iemand een borrelbox cadeau doen? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.