Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelpakket bestellen in Veenendaal

Geen zin om te kokkerellen? Laat een borrelpakket bezorgen in Veenendaal. Uitermate geschikt voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelpakketen die je na bezorging direct kunt serveren. Gaat jouw voorkeur uit naar een al geheel mooi opgemaakte borrelpakket of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Bestel nu een box of laat een luxe borrelpakket bezorgen in Veenendaal. Plaats je bestelling via onze website en laat een borrelpakket bezorgen in Veenendaal. Wil jij catering of een borrelpakket op maat? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. We maken graag een unieke borrelpakket op maat voor jou.

Hoe werkt het?

Wij bieden verschillende soorten borrelpakketen en bezorgen die altijd op locatie. Ben jij gek op een gevarieerde borrelpakket en heb je wel zin in heerlijke kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Kies dan uit:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een koerier in heel Nederland;

2. Of een direct te serveren opgemaakte borrelpakket (regio Gelderland). Je kunt elke dag van de week vast je bestelling plaatsen en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en betaal je borrelpakket dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou thuis bezorgd.

borrelpakket bestellen in Veenendaal

Wil je hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de onderstaandebezorgmogelijkheden om thuis een borrelpakket te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Landelijke levering: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Je kunt de borrelhapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Doe de inhoud in de koelkast na bezorging.

2. Opgemaakte plank – Gelderland: De borrelpakket wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. De plank is direct klaar om te serveren!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: De plank zal geheel opgemaakt bij jou bezorgd worden op de gekozen avond. Je kunt direct serveren!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een hapjesplank op maat of catering? Bekijk dan onze pagina voor borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en webshop Wij bieden zowel gekoelde borrelboxen en doen aan borrelpakketen bezorgen in Veenendaal alsook catering op maat. Jij kunt kiezen of je zelf nog met een plank aan de haal gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelpakket in Veenendaal laat afleveren.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelpakketen verzorgen als cateraar? Dan pakken we dit graag voor je op. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Gezellig borrelen in Veenendaal

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket in huis te halen. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Laat dus fijn een borrelpakket bezorgen in Veenendaal op jullie geplande avondje of middag samen. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar je kunt wel heerlijk genieten van goed eten bij de borrel!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.

Op maat] in Veenendaal

Wil jij buiten het assortiment om een luxe borrelpakket op maat bij ons bestellen? Dat kunnen we regelen Geef ons door wat je wenst, voor hoeveel personen je wilt bestellen en waar we de plank(en) mogen komen leveren. Dat is nog een makkelijk unieke borrelpakketen laten bezorgen in plaatsnaam].

Laat ons bijvoorbeeld weten wat je niet lust of wat i.v.m. allergieën niet op de plank mag terugkomen. Natuurlijk mag je ook aangeven wat je juist wél graag op de plank wilt. Zo kun je de gehele borrelpakket naar je eigen smaak inrichten. Houd jij van truffel, veel vleeswaren of juist van bijzondere kazen? Laat het ons weten en we maken er iets lekkers van!

Ontdek alles over onze borrelpakketen en catering op maat

.

Lekkere borrelpakket bezorgen in Veenendaal

Iets te vieren en wil je daarom een mooie borrelpakket laten bezorgen in Veenendaal? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelpakket of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Wil jij jouw grotere gezelschap verbluffen met goede hapjes? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere mooie borrelplateaus of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook ideaal om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.