Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Súdwest-Fryslân

Geen zin om te kokkerellen? Laat een borrelpakket bezorgen in Súdwest-Fryslân. De oplossing voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij Food and Wood kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelpakketen inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor een complete borrelbox of geheel opgemaakte borrelpakket?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelpakket om te laten bezorgen in Súdwest-Fryslân. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelpakket komt te liggen en iets op maat aanvragen? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om iets moois naar wens te laten maken.

Hoe werkt Food and Wood?

WIj bezorgen verscheidene borrelplateaus om thuis van te smullen. Heb jij zin in een grote borrelpakket met versgebakken broodjes, crackers, kaas, tapas,fruit, noten, vleeswaren, dips en meer? Kies dan voor één van de volgende twee bezorgopties:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox per postbezorger(bezorging in heel Nederland);

2. Of een volledig opgemaakte borrelpakket die je direct op tafel kunt zetten (regio Gelderland). Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelpakket of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Doe je aanvraag dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Bestel je een luxe borrelbox? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw box diezelfde dag ‘s avonds geleverd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelpakket bestellen in Súdwest-Fryslân

Wil je een overheerlijke borrelpakket met hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende mogelijkheden voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde pakketlevering. Je kunt de hapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Open de doos na ontvangst en zet de inhoud in de koelkast.

2. Opgemaakte plank binnen Gelderland: De compleet gestylde borrelpakket wordt bij jou bezorgd. Zet de plank direct op tafel!

3. Opgemaakte plank Apeldoorn: Wij komen de hapjesplank volledig opgemaakt bezorgen op de aangegeven avond. De borrelpakket kan direct geserveerd worden!

Heb je interesse in een borrelpakket of borrelpakket catering maar woon je niet in Gelderland? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Cateraar en leverancier van borrelboxen Wij bieden zowel gekoelde borrelboxen en doen aan borrelpakketen bezorgen in Súdwest-Fryslân alsmede catering op maat. Maak de keuze tussen zelf nog creatief aan de slag gaan met een complete borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een opgemaakte borrelpakket bezorgen in Súdwest-Fryslân.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooie borrelpakket laten klaarmaken? Dan pakken we dit graag voor je op. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Lekker borrelen in Súdwest-Fryslân

Verblijf jij ook regelmatig een avondje in eigen huis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket bestellen. Perfect om zo toch met vrienden of familie uitstekend te genieten van meerdere lekkere hapjes. Laat borrelpakketen bezorgen in Súdwest-Fryslân voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat scheelt jou inspanning in de keuken, maar je kunt wel verrukkelijk genieten van lekker eten bij de borrel!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.

Borrelpakket op maat

Iets te vieren en wil je daarom een mooie borrelpakket laten bezorgen in Súdwest-Fryslân? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelpakket om direct te serveren of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Heb jij een feestje op de planning en wil je het groot aanpakken? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelpakketen of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook ideaal om als cadeau weg te geven.. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.