Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Schiedam

Wil je weinig tijd kwijt zijn aan een verrassend en uniek borrelmenu? Laat een borrelpakket bezorgen in Schiedam. Heerlijk voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Bij Food and Wood kun je terecht voor verschillende verfijnde borrelboxen om zelf je borrelpakket thuis mee op te maken of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelpakket leveren om direct van te eten. Kies jij voor een complete borrelbox of ready to serve borrelpakket?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Schiedam. Wil jij een bestelling vol overheerlijke hapjes op maat? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke hapjesplank op maat voor jou.

Hoe werkt bestellen?

WIj bezorgen verschillende borrelpakketen om thuis van te smullen. Ben jij zot op een gevarieerde borrelpakket en heb je wel zin in luxe kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Dan kun je kiezen voor:

1. Een luxe borrelbox die via een gekoelde box in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Of een direct te serveren opgemaakte borrelpakket (regio Gelderland). Je kunt elke dag je bestelling plaatsen en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou geleverd.

borrelpakket bestellen in Schiedam

Wil je gevarieerde hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende bezorgmogelijkheden voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde verzending. Tot 4 dagen na levering kunnen de borrelhapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na ontvangst aan de deur.

2. Opgemaakte plank – Gelderland: We leveren een prachtig opgemaakte borrelpakket bij jou op de gekozen avond. Je hoeft zelf niets meer te doen!

3. Opgemaakte plank Apeldoorn: De hapjesplank zal volkomen opgemaakt aan huisbezorgd worden op de geselecteerdeavond. Zet de prachtige hapjesplank direct op tafel!

Heb je interesse in een borrelplateau of borrelpakket catering maar ben je woonachtig buiten Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Cateraar en webshop Wij bieden zowel gekoelde borrelboxen en doen aan borrelpakketen bezorgen in Schiedam alsmede catering op maat. Laat een geweldig opgemaakte borrelpakket in Schiedam bezorgen of doe dit zelf met een complete borrelbox.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooi borrelplateau laten serveren? Dan pakken we dit graag voor je op. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Borrelen in eigen huis

Blijf jij ook vaker de avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket te reserveren. Perfect om zo toch met vrienden of familie uitstekend te genieten van verscheidene heerlijke hapjes. Laat dus lekker een borrelpakket bezorgen in Schiedam op jullie geplande avondje of middag samen. Dat is uitstekend borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Onze borrelpakketen zijn veelzijdig in te zetten voor bij de borrel, maar ook als vervanger van het diner. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal personen.

Borrelpakket op maat

Heb jij trek om een borrelpakket te laten bezorgen in Schiedam? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelpakket of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Liever nog groter uitpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelpakketen of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen zijn ook zeer geschikt om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.