Winkelmand

Borrelpakket bestellen in ‘s Hertogenbosch

Laat een borrelpakket bezorgen in ‘s Hertogenbosch met luxe borrelhapjes. Lekker makkelijk voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelpakketen die je na bezorging direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor een kant-en-klare borrelpakket of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelpakket bezorgen in ‘s Hertogenbosch. Wil jij een bestelling vol hapjes op maat? Neem dan gerust contact op en vertel ons je wensen viacontact@foodandwood.nl. We maken graag iets lekkers voor jou op maat.

Wat kan ik bestellen?

Wij bieden verschillende soorten borrelpakketen en bezorgen die altijd bij de klant thuis. Heb jij zin in een heerlijke borrelpakket vol lekkere kaas, fijngesneden vleeswaren, noten, olijven, vers fruit, heerlijke dips en tapenades, brood, crackers en meer? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt via same day delivery;;

2. Of een direct te serveren opgemaakte borrelpakket (regio Gelderland). Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen (donderdag of vrijdag). Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en reserveer je box naar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijk verzonden luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond (levering tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelpakket bestellen in ‘s Hertogenbosch

Wil je een complete borrelpakket vol hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende bezorgmogelijkheden voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Hapjes kunnen tot 4 dagen na ontvangst gekoeld bewaarden geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na de bezorging.

2. Opgemaakte plank Gelderland: De borrelpakket wordt prachtig opgemaakt geleverd op de avond naar keuze. Je kunt direct serveren!

3. Opgemaakte borrelpakket Apeldoorn: De plank zal geheel opgemaakt aan huisbezorgd worden op de gekozen avond. De borrelpakket kan direct geserveerd worden!

Wil jij een mooi en lekker borrelplateau bestellen of heb je interesse in onze catering, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijk & lokaal Zowel catering als borrelpakketen bezorgen in ‘s Hertogenbosch behoort tot de mogelijkheden bij ons. Maak de keuze tussen zelf nog artistiek aan de slag gaan met een luxe borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een kant-en-klare borrelpakket leveren in ‘s Hertogenbosch.

Zoek jij een cateraar voor een bijzonder buffet of één of meerdere borrelplateaus? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Borrel aan huis in ‘s Hertogenbosch

Verblijf jij ook regelmatig een avondje fijn thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket bestellen. Dat is optimaal genieten van heerlijke hapjes met vrienden of familie. Laat dus lekker een borrelpakket bezorgen in ‘s Hertogenbosch op jullie geplande avondje of middag samen. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.

Plank op maat

Wil jij gezellig borrelen en een overheerlijke borrelpakket laten bezorgen in ‘s Hertogenbosch? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Heb jij een feestje op de planning en wil je het groot aanpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere borrelplateaus of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook veelgevraagd om als cadeau weg te geven.. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.