Borrelpakket bestellen in Rotterdam

Geen zin om te koken? Laat een borrelpakket bezorgen in Rotterdam. De oplossing voor een gezellige avond thuis, een verjaardag of andere viering. Bij ons vind je heerlijke weldadige borrelboxen om zelf te maken én al compleet opgemaakte borrelpakketen die je direct kunt serveren. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een compleet opgemaakte borrelpakket?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelpakket bezorgen in Rotterdam. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelpakket komt te liggen en iets op maat aanvragen? Stuur ons dan een e-mail via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om iets moois naar wens te laten maken.

Hoe werkt Food and Wood?

Wij bieden verschillende soorten borrelpakketen en bezorgen die altijd op locatie. Ben jij zot op een gevarieerde borrelpakket en heb je wel zin in luxe kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Dan kun je kiezen voor:

1. Een luxe borrelbox die via gekoelde verzending in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Of een volledig opgemaakte borrelpakket die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Je kunt elke dag van de week vast je bestelling plaatsen en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en betaal je borrelpakket dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Bestel jij een luxe borrelbox voor thuis? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw luxe borrelbox diezelfde dag ‘s avonds bezorgd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelpakket bestellen in Rotterdam

Wil je luxe hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende bezorgopties voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde verzending. Tot 4 dagen na ontvangst kunnen de hapjes vers geserveerd en genuttigd worden.. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na het aanpakken.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: De plank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Zet de plank direct op tafel!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: Binnen Apeldoorn bezorgen we de schitterend opgemaakte plank op de avond naar keuze. De borrelpakket is klaar om direct te serveren!

Interesse in borrelpakket catering op maat, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijke levering & catering
Borrelboxen en borrelpakketen bezorgen in Rotterdam alsook de complete catering op locatie zijn voor ons geen enkel probleem. Jij kunt kiezen of je zelf nog in de keuken los gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelpakket in Rotterdam laat afleveren.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooie borrelpakket laten klaarmaken? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Lekker borrelen in Rotterdam

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker in je eigen woonkamer? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket bestellen. Perfect om zo toch met vrienden of familie uitmuntend te genieten van verscheidene heerlijke hapjes. Laat borrelpakketen bezorgen in Rotterdam voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is smakelijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelpakket of serveer de borrelhapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.

Op maat] in Rotterdam

Wil jij zelf kunnen kiezen wat er op jouw luxe borrelpakket ligt? Dat kunnen we regelen Laat ons weten om hoeveel personen het gaat, wat je wensen of voorkeuren zijn en wij komen één of meer borrelpakketen bezorgen in Rotterdam.

Geef bijvoorbeeld gerust aan wat je graag wel en niet (i.v.m. allergie of voorkeur) op de plank terugziet. Zo kun je de gehele borrelpakket naar je eigen smaak inrichten. Houd jij van truffel, veel charcuterie of juist van bijzondere kaasjes? Laat het ons weten en we maken er iets lekkers van!

Lees hier meer over onze borrelpakketen en volledige catering op maat

.

Heerlijke borrelpakket bezorgen in Rotterdam

Iets te vieren en wil je daarom een mooie borrelpakket laten bezorgen in Rotterdam? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplateaus of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen worden ook veel cadeau gegeven.. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.