Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Roosendaal

Wil jij een borrelpakket bestellen in Roosendaal? Lekker makkelijk voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Bij Food and Wood kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelpakketen inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelpakketen bezorgservice?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Roosendaal. Wil jij catering of een borrelpakket op maat? Neem dan gerust contact op en vertel ons je wensen viacontact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke plank op maat voor jou.

Wat doet Food and Wood?

Wat wij doen is unieke borrelpakketen aan huis bezorgen. Heb jij zin in een volle borrelpakket met versgebakken brood, crackers, kaas, tapas,fruit, noten, vleeswaren, dips en meer? Dan kun je kiezen uit de volgende twee bezorgopties:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt via same day delivery;;

2. Of een al prachtig opgemaakte borrelpakket (regio Gelderland). Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelpakket of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en betaal je borrelpakket dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Bestel je een luxe borrelbox? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw borrelbox diezelfde dag ‘s avonds geleverd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelpakket bestellen in Roosendaal

Wil je een complete borrelpakket vol hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende verzendopties voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde verzending. Je kunt de borrelhapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na het aanpakken.

2. Opgemaakte plank – Gelderland: De borrelpakket wordt prachtig opgemaakt en bezorgd op de avond naar keuze. Zet de plank direct op tafel!

3. Opgemaakte plank in Apeldoorn: De borrelpakket zal volkomen opgemaakt bij jou bezorgd worden op de aangegevenavond. De borrelpakket is klaar om direct te serveren!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een borrelplateau op maat of catering? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Landelijke levering & catering Wij bieden zowel gekoelde borrelboxen en doen aan borrelpakketen bezorgen in Roosendaal alsook catering op maat. Maak de keuze tussen zelf nog lekker aan de slag gaan met een goedgevulde borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een opgemaakte borrelpakket leveren in Roosendaal.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het invullen van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Dan pakken we dit graag voor je op. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Gezellig borrelen in Roosendaal

Borrel jij ook steeds vaker gezellig samenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket in huis te halen. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelpakket(en) bezorgen in Roosendaal. Dat scheelt jou inspanning in de keuken, maar je kunt wel heerlijk genieten van goed eten bij de borrel!

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelpakket of serveer de luxe hapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.

Plank op maat

Wil je dat wij bij jou een borrelpakket komen bezorgen in Roosendaal? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelpakket of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Wil jij het groots aanpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplateaus of een grazing table op locatie leveren.

Wil jij iemand een borrelbox schenken? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.