Borrelpakket bestellen in Roermond

Laat een borrelpakket bezorgen in Roermond met luxe borrelhapjes. Lekker makkelijk voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelpakketen die je na bezorging direct kunt serveren. Kies jij voor een kant-en-klare borrelpakket of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelpakket om te laten bezorgen in Roermond. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelpakket komt te liggen en iets op maat aanvragen? Neem dan gerust contact op en vertel ons je wensen viacontact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om geheel naar wens wat moois op maat te maken!

Hoe werkt bestellen?

Wat wij doen is unieke borrelpakketen aan huis bezorgen. Kun jij wel genieten van allerlei lekkers op een borrelpakket, zoals kaasjes, noten, fijngesneden vleeswaren, olijven, brood, tapenades, dips, crackers, vers fruit en meer? Dan kun je kiezen uit de volgende twee type borrelplateaus:

1. Een luxe borrelbox die via een gekoelde box in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Of een volledig opgemaakte borrelpakket die je direct op tafel kunt zetten (regio Gelderland).

Bestel direct en kies je bezorgdag voor die week. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten bezorgen? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou geleverd.

borrelpakket bestellen in Roermond

Wil je een complete borrelbox met hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit de volgende bestelopties:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Tot 4 dagen na ontvangst kunnen de hapjes vers geserveerd en genuttigd worden.. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na de bezorging.

2. Opgemaakte borrelpakket Gelderland: De borrelpakket wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. Zet de plank direct op tafel!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: De hapjesplank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. De borrelpakket kan direct geserveerd worden!

Interesse in onze catering op maat, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijk & lokaal
Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel borrelpakketen bezorgen in Roermond in de vorm van catering alsook als luxe gekoelde box. Laat een geweldig opgemaakte borrelpakket in Roermond bezorgen of maak je plank zelf op met een luxe borrelbox.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooie borrelpakket laten serveren? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Borrelpakket in Roermond

Ben jij ook vaker een avond thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket te reserveren. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Plan dus die gezellige avond, bestel meteen en laat de borrelpakket bezorgen in Roermond. Dat scheelt jou inspanning in de keuken, maar je kunt wel verrukkelijk genieten van lekker eten bij de borrel!

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelpakket of serveer de borrelhapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.

Borrelpakket op maat

Heb jij zin om gezellig te borrelen en wil je een borrelpakket laten bezorgen in Roermond? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelpakket of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Wil jij jouw grotere gezelschap verbluffen met goede hapjes? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplateaus of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen zijn ook perfect om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.