Borrelpakket bestellen in Purmerend

Laat een borrelpakket bezorgen in Purmerend met luxe borrelbites. De oplossing voor een gezellige avond thuis, een verjaardag of andere viering. Hierzit je goed voor verschillende borrelboxen om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen brengen. Kies jij voor een complete borrelbox of ready to serve borrelpakket?

Een luxe borrelbox of borrelpakket bezorgen in Purmerend kun je direct regelen via onze website. Wil jij een bestelling vol luxe hapjes op maat? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. We leveren graag een mooie borrelpakket of catering op maat.

Hoe werkt bestellen?

Wij bieden zeer diverse borrelpakketen en bezorgen die altijd op locatie. Kun jij wel genieten van allerlei lekkers op een borrelpakket, zoals kaasjes, noten, fijngesneden vleeswaren, olijven, brood, tapenades, dips, crackers, vers fruit en meer? Kies dan voor één van de volgende twee mogelijkheden:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt door een bezorger;

2. Of als je in de regio Gelderland woont een volledig opgemaakte borrelpakket om direct te kunnen serveren aan je gasten.

Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelpakket of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Bestel je een luxe borrelbox? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw borrelbox diezelfde dag in de avond bezorgd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelpakket bestellen in Purmerend

Wil je een complete borrelbox met hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit de volgende bezorgopties:

1. Luxe borrelbox – Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Je kunt de hapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Open de doos na ontvangst en zet de hapjes in de koelkast.

2. Opgemaakte borrelpakket Gelderland: We leveren compleet opgemaakte borrelpakket bij jou op de aangegeven avond. Je hoeft zelf niets meer te doen!

3. Opgemaakte borrelpakket Apeldoorn: De plank zal volkomen opgemaakt op het aangegeven adresbezorgd worden op de gekozen avond. De borrelpakket is klaar om direct te serveren!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een luxe borrelpakket op maat of catering? Bekijk dan onze pagina voor borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijk & lokaal
Wij kunnen borrelpakketen bezorgen in Purmerend en andere steden in Nederland alsook catering op maat verzorgen. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan het werk gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelpakket in Purmerend laat afleveren.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelpakketen verzorgen als cateraar? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrel aan huis in Purmerend

Ben jij ook vaker een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket in huis te halen. Dat is optimaal genieten van zeer gevarieerde hapjes met vrienden of familie. Laat dus lekker een borrelpakket bezorgen in Purmerend op jullie geplande avondje of middag samen. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar jullie hebben wel zeer goed eten bij de borrel!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.

Plank op maat

Iets te vieren en wil je daarom een grote borrelpakket laten bezorgen in Purmerend? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelpakket of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Wil jij het groots aanpakken? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelpakketen of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook populair om als cadeau weg te geven.. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.