Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Middelburg

Laat een borrelpakket bezorgen in Middelburg met luxe borrelhapjes. Lekker makkelijk voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij ons vind je heerlijke luxe borrelboxen om zelf te serveren én al compleet opgemaakte borrelpakketen die je direct kunt serveren. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een ready to serve borrelpakket?

Bestel nu een box of laat een borrelpakket bezorgen in Middelburg. Plaats je bestelling via onze website en laat een borrelpakket bezorgen in Middelburg. Wil jij catering of een borrelpakket op maat? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelpakket op maat te laten thuisbezorgen.

Wat kan ik bestellen?

WIj bezorgen verscheidene borrelpakketen om thuis van te smullen. Ben jij gek op een gevarieerde borrelpakket en heb je wel zin in luxe kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt door een bezorger;

2. Of een mooi opgemaakte borrelpakket die je direct kunt serveren (regio Gelderland). Bestel direct en kies je bezorgdag voor die week. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Bestel je een luxe borrelbox? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw box diezelfde dag in de avond geleverd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelpakket bestellen in Middelburg

Wil je gevarieerde hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de onderstaandeverzendopties om aan de deur een borrelpakket te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Tot 4 dagen na levering kunnen de borrelhapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Bewaar de inhoud na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte borrelpakket Gelderland: We leveren compleet opgemaakte borrelpakket bij jou op de aangegeven avond. Je hoeft zelf niets meer te doen!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: De borrelpakket zal geheel opgemaakt bij jou bezorgd worden op de geselecteerdeavond. Je kunt direct serveren!

Interesse in een opgemaakte borrelpakket of catering en woonachtig buiten de regio Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Landelijke levering & catering Zowel catering als borrelpakketen bezorgen in Middelburg behoort tot de mogelijkheden bij ons. Laat een compleet opgemaakte borrelpakket in Middelburg bezorgen of maak je plank zelf op met een luxe borrelbox.

Wil je door ons als cateraar een borrelpakket of prachtig buffet laten verzorgen? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrelen in eigen huis

Verblijf jij ook vaker een avond thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket in huis te halen. Dat is pas uitgebreid thuis genieten van verrukkelijk eten met vrienden of familie. Laat dus lekker een borrelpakket bezorgen in Middelburg op jullie geplande avondje of middag samen. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Onze borrelpakketen zijn veelzijdig in te zetten voor borrels, maar ook als vervanger van het diner. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal gasten.

Plank op maat

Een goedgevulde borrelpakket laten bezorgen in Middelburg om gezellig te borrelen? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelpakketen of een volledige grazing table op locatie.

Wil jij iemand een borrelbox schenken? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.