Borrelpakket bestellen in Leidschendam-Voorburg

Voor een avond thuis een borrelpakket laten bezorgen in Leidschendam-Voorburg? Uitermate geschikt voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelpakketen die je na bezorging direct kunt eten. Kies jij voor een complete borrelbox of ready to serve borrelpakket?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Leidschendam-Voorburg. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelpakket komt te liggen en iets op maat aanvragen? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. We maken graag iets passends voor jou op maat.

Hoe werkt het?

WIj bezorgen verscheidene borrelpakketen om thuis van te genieten. Heb jij trek in een heerlijke borrelpakket vol lekkere kaas, fijngesneden vleeswaren, noten, olijven, vers fruit, heerlijke dips en tapenades, brood, crackers en meer? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een pakketbezorgdienst in heel Nederland;

2. Of een mooi opgemaakte borrelpakket die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Alle dagen van de week kun je jouw bestelling plaatsen en je bezorgdag voor die week kiezen (donderdag of vrijdag). Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en reserveer je box naar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Op dit moment verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met bezorging op dezelfde dag (in de avond).

borrelpakket bestellen in Leidschendam-Voorburg

Wil je een overheerlijke borrelpakket met hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende bezorgmogelijkheden voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde verzending. Tot 4 dagen na verzending kunnen de hapjes vers geserveerd en genuttigd worden.. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na het aanpakken.

2. Opgemaakte plank binnen Gelderland: De borrelpakket wordt prachtig opgemaakt geleverd op de avond naar keuze. De plank kan direct op tafel!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: Binnen Apeldoorn leveren we de volledig opgemaakte hapjesplank op de avond naar keuze. De borrelpakket is klaar om direct te serveren!

Heb je interesse in een luxe borrelpakket of borrelpakket catering maar woon je niet in Gelderland? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Cateraar en leverancier van borrelboxen
Wij kunnen borrelpakketen bezorgen in Leidschendam-Voorburg en andere steden in Nederland alsook catering op maat verzorgen. Laat een volledig opgemaakte borrelpakket in Leidschendam-Voorburg bezorgen of doe dit zelf met een complete borrelbox.

Wil je door ons als cateraar een borrelplateau of bijzonder buffet laten verzorgen? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Borrel aan huis in Leidschendam-Voorburg

Borrel jij ook steeds vaker gezellig samenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket bestellen. Perfect om zo toch met vrienden of familie uitstekend te genieten van meerdere heerlijke hapjes. Plan dus die knusse avond of middag, bestel meteen en laat de borrelpakket bezorgen in Leidschendam-Voorburg. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelpakket of serveer de borrelbites al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.

Plank op maat

Heb jij trek om een borrelpakket te laten bezorgen in Leidschendam-Voorburg? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelpakketen of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook ideaal om cadeau te doen. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.