Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Katwijk

Geen zin om te koken? Laat een borrelpakket bezorgen in Katwijk. Ideaal voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Hierzit je goed voor diverse borrelboxen om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen brengen. Gaat jouw voorkeur uit naar een kant-en-klare borrelpakket of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Katwijk. Wil jij een bestelling vol hapjes op maat? Stuur ons dan een e-mail via contact@foodandwood.nl. We maken graag iets moois (en lekkers) voor jou op maat.

Hoe werkt Food and Wood?

Wij bieden verschillende soorten borrelpakketen en bezorgen die altijd bij de klant thuis. Ben jij ook zo gek op een uitgebreide borrelpakket vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Dan kun je kiezen uit de volgende twee bezorgopties:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox (bezorging in heel Nederland);

2. Of als je in de regio Gelderland woont een volledig opgemaakte borrelpakket om direct te kunnen serveren aan je gasten. Bestel direct en kies je bezorgdag voor die week. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Doe je aanvraag dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijk verzonden luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond.

borrelpakket bestellen in Katwijk

Wil je een complete borrelbox met hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende bezorgmogelijkheden voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde verzending. Hapjes kunnen tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaarden geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na ontvangst aan de deur.

2. Opgemaakte plank – Gelderland: De compleet opgemaakte plank wordt bij jou bezorgd. Je hoeft zelf niets meer te doen!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: De hapjesplank zal compleet opgemaakt bij jou bezorgd worden op de gewensteavond. Je kunt direct serveren!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een borrelplateau of catering op maat? Bekijk dan hier onze borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Cateraar en webshop Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering borrelpakketen bezorgen in Katwijk alsook borrelboxen per koerier leveren. Laat een volledig opgemaakte borrelpakket in Katwijk bezorgen of doe het zelf middels onze luxe borrelbox.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooi borrelplateau laten samenstellen? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Gezellig samen borrelen in Katwijk

Verblijf jij ook regelmatig een avondje fijn thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket bestellen. Dat is optimaal genieten van zeer gevarieerde hapjes met vrienden of familie. Een borrelpakket bestellen in Katwijk is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven staan!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een hele avond lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker te serveren of juist nog laat op de avond om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Plank op maat

Een goedgevulde borrelpakket laten bezorgen in Katwijk om gezellig te borrelen? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: opgemaakte bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Wil jij jouw grotere gezelschap verbluffen met goede hapjes? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplateaus of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook zeer geschikt om als cadeau weg te geven.. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.