Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Hoogeveen

Laat een borrelpakket bezorgen in Hoogeveen met luxe borrelbites. Perfect voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Hierzit je goed voor diverse borrelboxen om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen afleveren. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een ready to serve borrelpakket?

Bestel direct een box of laat een luxe borrelplateau bezorgen in Hoogeveen. Plaats je bestelling via onze webshop en laat een borrelpakket bezorgen in Hoogeveen. Wil jij graag een borrelpakket of catering op maat? Laat het ons even weten door contact op te nemen: contact@foodandwood.nl. We bezorgen graag een mooie borrelpakket of catering op maat.

Hoe werkt het?

WIj bezorgen verscheidene borrelpakketen om thuis van te genieten. Ben jij gek op een gevarieerde borrelpakket en heb je wel zin in luxe kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een luxe borrelbox die via een gekoelde box in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Of een al prachtig opgemaakte borrelpakket (regio Gelderland). Je kunt op ieder moment je bestelling plaatsen en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Doe je aanvraag dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou bezorgd.

borrelpakket bestellen in Hoogeveen

Wil je hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de volgende verzendopties om aan de deur een borrelpakket te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketlevering. Je kunt de hapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Bewaar de boxinhoud na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: De compleet opgemaakte plank wordt op het doorgegeven adres bezorgd. De plank is direct klaar om te serveren!

3. Opgemaakte plank Apeldoorn: De hapjesplank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Je hoeft zelf niets meer te doen en kunt direct serveren!

Interesse in onze catering op maat, maar woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Cateraar en leverancier van borrelboxen Zowel catering als borrelpakketen bezorgen in Hoogeveen behoort tot de opties bij ons. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox leuk uit te pakken, of om een complete opgemaakte borrelpakket in Hoogeveen te laten bezorgen.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het verzorgen van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Dan pakken we dit graag voor je op. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Gezellig borrelen in Hoogeveen

Blijf jij ook steeds regelmatiger een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket te reserveren. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Laat dus lekker een borrelpakket bezorgen in Hoogeveen op jullie geplande avondje of middag samen. Dat is overheerlijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelpakket of serveer de hapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.

Op maat] in Hoogeveen

Wil jij buiten ons assortiment om graag een borrelpakket op maat? Gaan we voor zorgen! Laat ons je wensen en het aantal personen weten en wij komen de borrelpakket bezorgen in Hoogeveen.

Laat ons bijvoorbeeld weten wat je niet lust of wat i.v.m. allergieën niet op de plank mag terugkomen. Natuurlijk mag je ook aangeven wat je juist wél graag op de plank wilt. Zo kun je de borrelpakket die jij gaat serveren helemaal aan jouw eigen smaak en wensen laten voldoen. Er is ontzettend veel mogelijk, dus laat ons vooral weten waar je van houdt. De focus op een bepaald product of bijvoorbeeld een vegetarische plank zijn natuurlijk ook geen enkel probleem.

Bekijk hier meer informatie over onze catering en borrelpakketen op maat

.

Unieke borrelpakket bezorgen in Hoogeveen

Heb jij trek om een borrelpakket te laten bezorgen in Hoogeveen? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Wil jij het groots aanpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelpakketen of een grazing table op locatie leveren.

Wil jij iemand een borrelbox cadeau doen? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.