Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Helmond

Wil jij een borrelpakket bestellen in Helmond? De oplossing voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelpakketen die je na bezorging direct zo op tafel kunt zetten. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een al compleet gestylde borrelpakket?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelpakket bezorgen in Helmond. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelpakket komt te liggen en iets op maat aanvragen? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om iets moois naar wens te laten maken.

Hoe werkt bestellen?

Wij leveren diverse borrelpakketen aan huis. Ben jij zot op een gevarieerde borrelpakket en heb je wel zin in heerlijke kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Dan kun je kiezen uit de volgende twee type borrelplateaus:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox (bezorging in heel Nederland);

2. Of een volledig opgemaakte borrelpakket die je direct op tafel kunt zetten (regio Gelderland). Je kunt dagelijks jouw borrelpakket of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Kies en reserveer je borrelpakketnaar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Onze landelijke luxe borrelboxen worden momenteel verzonden op donderdag en vrijdag en diezelfde avond bij jou thuis geleverd.

borrelpakket bestellen in Helmond

Wil je een complete borrelbox met hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de volgende bezorgmogelijkheden om aan de deur een borrelpakket te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde verzending. Hapjes kunnen tot 4 dagen na ontvangst gekoeld bewaarden geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Zet de inhoud in de koelkast na het aanpakken.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: De compleet gestylde borrelpakket wordt bij jou bezorgd. De plank is direct klaar om te serveren!

3. Opgemaakte borrelpakket Apeldoorn: InApeldoorn leveren we de prachtig opgemaakte hapjesplank op de avond naar keuze. De borrelpakket kan direct geserveerd worden!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een borrelpakket of catering op maat? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijke levering & catering Zowel catering als borrelpakketen bezorgen in Helmond behoort tot de mogelijkheden bij ons. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan het werk gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelpakket in Helmond laat afleveren.

Wil je door ons als cateraar een borrelplateau of bijzonder buffet laten verzorgen? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Gezellig samen borrelen in Helmond

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker in je eigen woonkamer? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket te reserveren. Zo heb je een veelzijdigheid aan borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Laat borrelpakketen bezorgen in Helmond voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is smakelijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een hele avond lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker op tafel te zetten of juist nog later op de dag om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Op maat] in Helmond

Wil jij op maat een borrelpakket laten samenstellen? Gaan we voor zorgen! Geef gerust het aantal personen en je wensen door en wij gaan zorgen dat jij één of meer borrelpakketen op maat ontvangt en we de borrelpakket(en) bezorgen in Helmond.

Zo kun je aangeven wat je bijvoorbeeld absoluut niet op de plank wilt hebben (i.v.m. allergieën of voorkeuren) of geef aan wat je vooral juist wel terug ziet op de plank. Zo weten we dat we een plank gaan serveren die geheel op jouw wensen en smaak is afgestemd. Vegetarisch, de focus op een bepaald product, zoals truffel, of juist lekker veel bijzondere kaasjes of charcuterie? Het is behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Bekijk hier meer informatie over onze catering en borrelpakketen op maat

.

Heerlijke borrelpakket bezorgen in Helmond

Wil je dat wij bij jou een luxe borrelpakket komen bezorgen in Helmond? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Wil jij het groots aanpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere borrelplateaus of een complete grazing table op locatie.

Wil jij iemand een borrelbox schenken? Dat is zeker mogelijk.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.