Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelpakket bestellen in Haarlemmermeer

Wil jij een borrelpakket bestellen in Haarlemmermeer? De oplossing voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij ons vind je heerlijke luxe borrelboxen om zelf te maken én al compleet opgemaakte borrelpakketen die je direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelpakketen bezorgservice?

Een box of borrelpakket bezorgen in Haarlemmermeer kun je direct regelen via onze website. Wil jij hapjes op maat bestellen? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelpakket op maat te laten thuisbezorgen.

Wat doet Food and Wood?

Wat wij doen, is aan huis zeer diverse borrelpakketen verzorgen. Heb jij zin in een heerlijke borrelpakket vol lekkere kaas, fijngesneden vleeswaren, noten, olijven, vers fruit, heerlijke dips en tapenades, brood, crackers en meer? Kies dan uit:

1. Een luxe borrelbox die gekoeld in heel Nederland bezorgd wordt;

2. Of een al prachtig opgemaakte borrelpakket (regio Gelderland). Je kunt dagelijks jouw borrelpakket of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en reserveer je box naar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Op dit moment verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met bezorging op dezelfde dag (in de avond).

borrelpakket bestellen in Haarlemmermeer

Wil je overheerlijke hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende bezorgopties voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Nederland: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Je kunt de borrelhapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Bewaar de borrelhapjes na ontvangst gekoeld.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: De borrelpakket wordt prachtig opgemaakt en bezorgd op de avond naar keuze. Je kunt direct serveren!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: InApeldoorn bezorgen we de schitterend opgemaakte plank op de avond naar keuze. De borrelpakket is klaar om direct te serveren!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een luxe borrelpakket of catering op maat? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Cateraar en leverancier van borrelboxen Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering borrelpakketen bezorgen in Haarlemmermeer alsook borrelboxen per koerier bezorgen. Maak de keuze tussen zelf nog leuk de keuken in te duiken met een luxe borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een mooie borrelpakket bezorgen in Haarlemmermeer.

Wil je door ons als cateraar een borrelpakket of uniek buffet laten verzorgen? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Borrel aan huis in Haarlemmermeer

Borrel jij ook steeds vaker gezellig samenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket te reserveren. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelpakket(en) bezorgen in Haarlemmermeer. Dat is geweldig borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelpakket of serveer de hapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.

Plank op maat

Heb jij trek om een borrelpakket te laten bezorgen in Haarlemmermeer? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelpakket om direct te serveren of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Heb jij een feestje op de planning en wil je het groot aanpakken? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelpakketen of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook veelgevraagd om als cadeau weg te geven.. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.