Borrelpakket bestellen in Haarlem

Feestje? Laat een borrelpakket bezorgen in Haarlem! Lekker makkelijk voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelpakketen die je na bezorging direct op tafel kunt zetten. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelpakketen bezorgservice?

Via onze website bestel je makkelijk en snel een borrelbox of borrelpakket om te laten bezorgen in Haarlem. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelpakket komt te liggen en iets op maat aanvragen? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. We leveren graag een mooie borrelpakket of catering op maat.

Wat doet Food and Wood?

Wat wij doen, is aan huis zeer diverse borrelpakketen bezorgen. Houd jij wel van een fijne borrelpakket vol lekkers zoals kaas, fijne vleeswaren, tapenades, noten, olijven, crackers, brood, fruit en meer? Dan kun je kiezen uit de volgende twee bezorgmogelijkheden:

1. Een luxe borrelbox die via een gekoelde box in heel Nederland geleverd kan worden;

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelpakket die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Je kunt elke dag van de week vast je bestelling plaatsen en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en betaal je borrelpakket dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijke luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond (levering tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelpakket bestellen in Haarlem

Wil je gevarieerde hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende bezorgopties voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Landelijke levering: Gekoelde of ongekoelde verzending. Tot 4 dagen na verzending kunnen de borrelhapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Open de doos na ontvangst en zet de inhoud in de koelkast.

2. Opgemaakte borrelpakket Gelderland: De hapjesplank wordt volledig opgemaakt en bezorgd op de avond naar keuze. De plank kan direct op tafel!

3. Opgemaakte plank – Apeldoorn: Binnen Apeldoorn bezorgen we de prachtig opgemaakte hapjesplank op de avond naar keuze. De borrelpakket kan direct op tafel!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een borrelplateau op maat of catering? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijk & lokaal
Wij zijn veelzijdig inzetbaar als cateraar in heel Nederland, maar kunnen tevens gekoelde borrelboxen bezorgen in Haarlem en de rest van het land. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan het werk gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelpakket in Haarlem laat afleveren.

Zoek jij een cateraar voor een uniek buffet of één of meerdere borrelpakketen? Dan doen we dit graag voor je. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrelavondje thuis in Haarlem

Borrel jij ook steeds vaker gezellig met vriendenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket te reserveren. Dat is pas heerlijk genieten van heerlijke hapjes met vrienden of familie. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelpakket(en) bezorgen in Haarlem. Dat is zalig borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand daar veel werk aan heeft gehad!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een hele avond lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker op tafel te zetten of juist nog later op de dag om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Borrelpakket op maat

Iets te vieren en wil je daarom een heerlijke borrelpakket laten bezorgen in Haarlem? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Liever nog groter uitpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere borrelplateaus of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook zeer geschikt om cadeau te doen. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.