Borrelpakket bestellen in Gouda

Wil jij een borrelpakket bestellen in Gouda? Uitermate geschikt voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Bij Food and Wood kun je terecht voor diverse verfijnde borrelboxen om zelf je borrelpakket thuis mee op te maken of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelpakket leveren om direct van te eten. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelpakketen bezorgservice?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Gouda. Wil jij graag een borrelpakket of catering op maat? Stuur dan een e-mail naar contact@foodandwood.nl. We maken graag iets lekkers voor jou op maat.

Wat kan ik bestellen?

Wat wij doen is unieke borrelpakketen aan huis bezorgen. Heb jij trek in een heerlijke borrelpakket vol lekkere kaas, fijngesneden vleeswaren, noten, olijven, vers fruit, heerlijke dips en tapenades, brood, crackers en meer? Dan kun je kiezen uit de volgende twee type borrelplateaus:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een pakketbezorgdienst in heel Nederland;

2. Of een volledig opgemaakte borrelpakket die direct geserveerd kan worden na bezorging (binnen de regio Gelderland).

Je kunt elke dag van de week vast je bestelling plaatsen en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Op dit moment verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met bezorging op dezelfde dag (in de avond).

borrelpakket bestellen in Gouda

Wil je luxe hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende verzendopties voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Landelijke levering: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Je kunt de borrelhapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Doe de inhoud van de borrelbox in de koelkast na ontvangst aan de deur.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: De borrelpakket wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. De plank is direct klaar om te serveren!

3. Opgemaakte borrelpakket Apeldoorn: De borrelpakket wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Serveer direct!

Wil jij een prachtige borrelpakket bestellen of gebruikmaken van onze catering, maar woon je buiten de regio Gelderland? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijk & lokaal
Wij zijn veelzijdig inzetbaar als cateraar door het hele land, maar kunnen tevens gekoelde borrelboxen bezorgen in Gouda en de rest van het land. Laat een geweldig opgemaakte borrelpakket in Gouda bezorgen of doe dit zelf met een complete borrelbox.

Wil je door ons als cateraar een borrelplateau of prachtig buffet laten verzorgen? Dan pakken we dit graag voor je op. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrelen in eigen huis

Spendeer jij ook vaker een avond thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket bestellen. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Laat dus fijn een borrelpakket bezorgen in Gouda op jullie geplande avondje of middag samen. Dat scheelt jou uitsloven in de keuken, maar jullie hebben wel top eten bij de borrel!

Borrel lekker de hele avond met onze veelzijdige borrelpakket of serveer de luxe hapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te zitten.

Borrelpakket op maat

Heb jij zin om gezellig te borrelen en wil je een borrelpakket laten bezorgen in Gouda? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelpakket of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelplateaus of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook een leuke verrassing om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.