Borrelpakket bestellen in Doetinchem

Voor een avond thuis een borrelpakket laten bezorgen in Doetinchem? Heerlijk voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij ons kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelpakketen inclusief levering en gekoelde luxe borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een al compleet gestylde borrelpakket?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in Doetinchem. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelpakket komt te liggen en iets op maat aanvragen? Laat het ons even weten door contact op te nemen: contact@foodandwood.nl. We maken graag een mooie borrelpakket of catering op maat.

Hoe werkt Food and Wood?

Wij bieden de meest unieke borrelpakketen voor thuis. Kun jij wel genieten van allerlei lekkers op een borrelpakket, zoals kaasjes, noten, fijngesneden vleeswaren, olijven, brood, tapenades, dips, crackers, vers fruit en meer? Kies dan uit:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox (bezorging in heel Nederland);

2. Of een mooie opgemaakte borrelpakket die direct geserveerd kan worden na persoonlijke bezorging (binnen de regio Gelderland).

Je kunt dagelijks jouw borrelpakket of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en reserveer je box naar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Bestel jij een luxe borrelbox voor thuis? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw box diezelfde dag ‘s avonds bezorgd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelpakket bestellen in Doetinchem

Wil je hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende bezorgmogelijkheden voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Landelijke levering: Gekoelde of ongekoelde pakketbezorging. Tot 4 dagen na verzending kunnen de hapjes gekoeld bewaard en geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Open de doos na ontvangst aan de deur en doe de inhoud in de koelkast.

2. Opgemaakte plank regio Gelderland: De plank wordt volledig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Je kunt direct serveren!

3. Opgemaakte plank in Apeldoorn: Wij komen de plank prachtig opgemaakt bezorgen op de avond naar keuze. Je hoeft zelf niets meer te doen en kunt direct serveren!

Interesse in een opgemaakte borrelpakket of catering en woon jebuiten de regio Gelderland? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het formulier in en we doen je een passend voorstel.

Cateraar en webshop
Zowel catering als borrelpakketen bezorgen in Doetinchem behoort tot de mogelijkheden bij ons. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox je eigen opmaak te bepalen, of om een complete opgemaakte borrelpakket in Doetinchem te laten bezorgen.

Wil je door ons als cateraar een borrelplateau of prachtig buffet laten verzorgen? Dan doen we dit graag voor je. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Gezellig borrelen in Doetinchem

Verblijf jij ook regelmatig een avondje in eigen huis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket bestellen. Ideaal om zo toch met vrienden of familie heerlijk te genieten van gevariëerde lekkere hapjes. Laat dus fijn een borrelpakket bezorgen in Doetinchem op jullie geplande avondje of middag samen. Dat scheelt jou werk in de keuken, maar je kunt wel verrukkelijk genieten van lekker eten bij de borrel!

Onze borrelpakketen zijn veelzijdig in te zetten voor bij de borrel, maar ook als vervanger van het diner. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal personen.

Borrelpakket op maat

Wil je dat wij bij jou een borrelpakket komen bezorgen in Doetinchem? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet ingepakte borrelbox om zelf te serveren. Liever nog groter uitpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere borrelplateaus of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook perfect om cadeau te doen. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.