Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Deventer

Feestje? Laat een borrelpakket bezorgen in Deventer! Ideaal voor samen met familie of vrienden thuis genieten. Bij onskun je terecht voor diverse lekkere borrelboxen om zelf je borrelpakket thuis mee op te maken of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelpakket leveren om direct te serveren. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelpakketen bezorgservice?

Kies je box of plank naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelpakket bezorgen in Deventer. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelpakket komt te liggen en iets op maat aanvragen? Stuur ons dan een e-mail via contact@foodandwood.nl. We maken graag iets moois (en lekkers) voor jou op maat.

Hoe werkt Food and Wood?

Wij bieden de lekkerste borrelpakketen voor thuis. Kun jij wel genieten van allerlei lekkers op een borrelpakket, zoals kaasjes, noten, fijngesneden vleeswaren, olijven, brood, tapenades, dips, crackers, vers fruit en meer? Dan kun je kiezen uit de volgende twee bezorgmogelijkheden:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox per postbezorger(bezorging in heel Nederland);

2. Of een mooi opgemaakte borrelpakket die je direct kunt serveren (regio Gelderland). Je kunt iedere dag je bestelling plaatsen en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en reserveer je box naar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijk verzonden luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond.

borrelpakket bestellen in Deventer

Wil je gevarieerde hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit één van de volgende bezorgopties voor een borrelpakket aan huis:

1. Luxe borrelbox – Landelijke levering: Gekoelde of ongekoelde verzending. Hapjes kunnen tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaarden geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Zet de inhoud in de koelkast na bezorging.

2. Opgemaakte plank – Gelderland: De plank wordt prachtig opgemaakt geleverd op de avond naar keuze. Zet de plank direct op tafel!

3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: De borrelpakket wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. De borrelpakket kan direct op tafel!

Interesse in een opgemaakte borrelpakket of catering en woon jebuiten de regio Gelderland? Bekijk dan de pagina voor onze services op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijke levering & catering Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering borrelpakketen bezorgen in Deventer alsook borrelboxen per koerier leveren. Laat een volledig opgemaakte borrelpakket in Deventer bezorgen of maak je plank zelf op met een luxe borrelbox.

Zoek jij een cateraar voor een bijzonder buffet of één of meerdere borrelpakketen? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrelavondje thuis in Deventer

Borrel jij ook steeds vaker gezellig met vriendenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket bestellen. Dat is pas optimaal thuis genieten van uitstekend eten met vrienden of familie. Laat borrelpakketen bezorgen in Deventer voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven staan!

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelpakket of serveer de borrelhapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.

Borrelpakket op maat

Iets te vieren en wil je daarom een heerlijke borrelpakket laten bezorgen in Deventer? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: opgemaakte bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplateaus of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen zijn ook zeer geschikt om cadeau te doen. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.