Winkelmand

Borrelpakket bestellen in Den Helder

Geen zin om te koken? Laat een borrelpakket bezorgen in Den Helder. De oplossing voor een gezellige avond thuis, een verjaardag of andere viering. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelpakketen die je na bezorging direct op tafel kunt zetten. Gaat jouw voorkeur uit naar een al geheel mooi opgemaakte borrelpakket of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Een box of borrelpakket bezorgen in Den Helder kun je direct afstemmen via onze website. Wil jij graag een borrelpakket of catering op maat? Neem dan gerust contact op en vertel ons je wensen viacontact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om iets moois naar wens te laten maken.

Wat doet Food and Wood?

Wij bieden de lekkerste borrelpakketen voor thuis. Ben jij zot op een gevarieerde borrelpakket en heb je wel zin in luxe kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Dan kun je kiezen voor:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox (bezorging in heel Nederland);

2. Of een kant-en-klare opgemaakte borrelpakket die direct geserveerd kan worden na bezorging (binnen de regio Gelderland). Je kunt dagelijks jouw borrelpakket of borrelbox reserveren en een beschikbare bezorgdag kiezen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten leveren? Plaats je bestelling dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

De landelijk geleverde luxe borrelboxen leveren wij momenteel op donderdag- en vrijdagavond.

borrelpakket bestellen in Den Helder

Wil je luxe hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de onderstaandeverzendopties om thuis een borrelpakket te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde pakketlevering. Je kunt de hapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Open de doos na bezorging en zet de hapjes in de koelkast.

2. Opgemaakte plank Gelderland: De borrelpakket wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. Je kunt direct serveren!

3. Opgemaakte plank in Apeldoorn: Binnen Apeldoorn leveren we de fraai opgemaakte borrelpakket op de avond naar keuze. De borrelpakket kan direct geserveerd worden!

Woon je niet in de regio Gelderland, maar heb je wel interesse in een hapjesplank op maat of catering? Bekijk dan hier onze borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we bieden je een voorstel op maat.

Cateraar en leverancier van borrelboxen Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering borrelpakketen bezorgen in Den Helder alsook borrelboxen per koerier afleveren. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox aan de slag te gaan, of om een complete opgemaakte borrelpakket in Den Helder te laten bezorgen.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooi borrelplateau laten maken? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrel aan huis in Den Helder

Borrel jij ook steeds vaker met vriendenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket bestellen. Perfect om zo toch met vrienden of familie uitstekend te genieten van meerdere heerlijke hapjes. Laat dus fijn een borrelpakket bezorgen in Den Helder op jullie geplande avondje of middag samen. Dat scheelt jou uitsloven in de keuken, maar jullie hebben wel zeer goed eten bij de borrel!

Onze borrelpakketen zijn veelzijdig in te zetten voor borrels, maar ook als vervanger van het diner. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal personen.

Borrelpakket op maat

Wil je dat wij bij jou een mooie borrelpakket komen bezorgen in Den Helder? Bekijk ons assortiment in de webshop en kies voor kant-en-klare bezorging of voor een compleet gekoelde borrelbox om zelf te serveren. Verwacht jij veel gasten en pak je graag uit? Neem dan minimaal één week van tevoren contact met ons op voor catering op maat met meerdere borrelpakketen of een volledige grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook ideaal om cadeau te geven. Vragen of een verzoek? Stuur ons gerust je vraag via Instagram of mail naar contact@foodandwood.nl.