Borrelpakket bestellen in Den Haag

Wil jij een borrelpakket bestellen in Den Haag? Ideaal voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Bij ons vind je heerlijke luxe borrelboxen om zelf te serveren én al compleet opgemaakte borrelpakketen die je direct kunt serveren. Kies jij voor de gekoelde borrelbox of een al compleet gestylde borrelpakket?

Bestel direct een box of laat een borrelplateau bezorgen in Den Haag. Plaats je bestelling via onze webshop en laat een borrelpakket bezorgen in Den Haag. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelpakket komt te liggen en iets op maat aanvragen? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. Catering of een borrelpakket op maat is altijd mogelijk.

Hoe werkt het?

Wij bezorgen diverse borrelpakketen aan huis. Ben jij zot op een gevarieerde borrelpakket en heb je wel zin in heerlijke kaasjes, olijven, noten, fijngesneden vleeswaren, vers fruit, crackers, brood, dips en tapenades? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een gekoelde, luxe borrelbox per postbezorger(bezorging in heel Nederland);

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelpakket die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Je kunt dagelijks jouw borrelpakket of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Doe je aanvraag dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Op dit moment verzenden en leveren wij onze luxe borrelboxen in heel Nederland op donderdag en vrijdag met levering diezelfde avond.

borrelpakket bestellen in Den Haag

Wil je hapjes bestellen? Je kiest dan uit één van de onderstaandebezorgmogelijkheden om thuis een borrelpakket te laten leveren:

1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde of ongekoelde verzending. Je kunt de hapjes tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaren en serveren. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Pak de doos uit na bezorging en zet de hapjes in de koelkast.

2. Opgemaakte plank binnen Gelderland: De borrelpakket wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. De plank kan direct op tafel!

3. Opgemaakte borrelpakket Apeldoorn: De borrelpakket wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. De borrelpakket kan direct op tafel!

Heb je interesse in een hapjesplank of catering maar ben je woonachtig buiten Gelderland? Bekijk dan onze pagina voor borrelpakketen op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en webshop
Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel borrelpakketen bezorgen in Den Haag in de vorm van catering alsook als luxe gekoelde borrelbox. Maak de keuze tussen zelf nog creatief aan de slag gaan met een complete borrelbox. Of kies voor gemak en luxe en laat direct een mooie borrelpakket bezorgen in Den Haag.

Wil je door ons als cateraar een borrelpakket of lekker hapjes buffet laten verzorgen? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Lekker borrelen in Den Haag

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket in huis te halen. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelpakket(en) bezorgen in Den Haag. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelpakket of serveer de borrelhapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.

Borrelpakket op maat

Heb jij zin om gezellig te borrelen en wil je een borrelpakket laten bezorgen in Den Haag? Bekijk ons assortiment online en kies voor een kant-en-klare borrelpakket of voor een borrelbox om op een later moment zelf te kunnen serveren. Liever nog groter uitpakken? Doe je aanvraag voor catering op maat dan minimaal één week van tevoren bij ons. Wij kunnen meerdere borrelplateaus of een grazing table op locatie leveren.

Onze borrelboxen zijn ook ideaal om als cadeau weg te geven.. Vragen of een verzoek? Neem gerust contact met ons op: contact@foodandwood.nl.