Levering in heel NL (ma t/m za)

Als beste getest door Ad.nl

Meerdere adressen mogelijk

Stel zelf samen!

Borrelpakket bestellen in Capelle aan den IJssel

Laat een borrelpakket bezorgen in Capelle aan den IJssel met luxe borrelhapjes. Ideaal voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij ons kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelpakketen inclusief levering en gekoelde borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor een compleet opgemaakte borrelpakket of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Bestel nu een box of laat een hapjesplank bezorgen in Capelle aan den IJssel. Plaats je bestelling via onze webshop en laat een borrelpakket bezorgen in Capelle aan den IJssel. Wil jij catering of een borrelpakket op maat? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. Catering of een borrelpakket op maat is altijd mogelijk.

Wat kan ik bestellen?

Wij brengen diverse borrelpakketen aan huis. Heb jij trek in een volle borrelpakket met versgebakken brood, crackers, kaas, tapas,fruit, noten, vleeswaren, dips en meer? Kies dan één van deze bezorgopties:

1. Een luxe gekoelde borrelbox die bezorgd wordt via een pakketbezorger in heel Nederland;

2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelpakket die je direct kunt serveren (regio Gelderland). Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelpakket of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelpakket in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en reserveer je box naar keuze dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Wil jij een luxe borrelbox om zelf op te maken bestellen? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw borrelbox diezelfde dag ‘s avonds bezorgd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

borrelpakket bestellen in Capelle aan den IJssel

Wil je gevarieerde hapjes bestellen? Kies dan uit één van de volgende verzendopties voor een borrelpakket geleverd aan de deur:

1. Luxe borrelbox – Levering in heel Nederland mogelijk: Gekoelde of ongekoelde verzending. Hapjes kunnen tot 4 dagen na verzending gekoeld bewaarden geserveerd worden. ‘S middags zal de gekoelde box worden meegegeven aan de koerier en ‘s avonds heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Open de doos na bezorging en zet de hapjes in de koelkast.

2. Opgemaakte plank binnen Gelderland: De borrelpakket wordt volledig opgemaakt en klaar om te serveren bezorgd op de gekozen avond. De plank kan direct op tafel!

3. Opgemaakte plank in Apeldoorn: De hapjesplank wordt prachtig opgemaakt en geleverd op de avond naar keuze. Serveer direct!

Interesse in een prachtige borrelpakket of catering en woon jebuiten de regio Gelderland? Bekijk dan hier onze borrelpakketen op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en leverancier van borrelboxen Wij kunnen borrelpakketen bezorgen in Capelle aan den IJssel en andere steden in Nederland alsook catering op maat leveren. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan de slag gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelpakket in Capelle aan den IJssel laat afleveren.

Wil je door ons als cateraar een borrelplateau of uniek buffet laten verzorgen? Dan pakken we dit graag voor je op. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Lekker borrelen in Capelle aan den IJssel

Verblijf jij ook vaker een avond thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelpakket bestellen. Dat is pas heerlijk genieten van heerlijke hapjes met vrienden of familie. Laat dus lekker een borrelpakket bezorgen in Capelle aan den IJssel op jullie geplande avondje of middag samen. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Onze borrelpakketen zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.

Plank op maat

Heb jij zin om gezellig te borrelen en wil je een borrelpakket laten bezorgen in Capelle aan den IJssel? Bekijk het assortiment in de webshop en maak je keuze: ready to serve bezorging of als gekoelde borrelbox voor later? Liever nog groter uitpakken? Plaats dan minimaal één week van tevoren jouw cateringaanvraag voor meerdere borrelplateaus of een complete grazing table op locatie.

Onze borrelboxen zijn ook perfect om cadeau te doen. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.